Solistul Coldplay, mărturisiri despre sexualitatea sa: „Mă gândeam la faptul că dacă sunt gay, lumea o să îşi bată joc de mine pentru totdeauna“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solistul trupei Coldplay a vorbit deschis despre gândurile care nu i-au dat pace cu privire la identitatea sexualităţii sale şi a recunoscut că a fost „destul de homofob“ în copilărie când începuse „descoperirea sexuală“.

Chris Martin (42 de ani) a declarat pentru publicaţia Rolling Stone că în copilărie s-a confruntat cu momente dificile în ce priveşte sexualitatea sa, când colegii lui de şcoală credeau că este gay, scrie eonline.com  

„Când stăteam la internat, eram destul de homofob deoarece mă gândeam la faptul că dacă sunt homosexual, lumea o să îşi bată joc de mine pentru totdeauna, iar eu eram doar un copil care îşi descoperea sexualitatea. Mă gândeam că este posibil să fiu homosexual. Eram destul de îngrijorat, iar atunci m-am amuzat pe seama acestui lucru. Stăteam la internat cu mai mulţi copii care se descopereau în acest sens, iar mai mulţi ani mi-au spus chiar în faţă că sunt gay, uneori chiar într-un mod agresiv, iar acest lucru a fost destul de ciudat pentru mine timp de mai mulţi ani“, a declarat Chris Martin. 

Artistul a povestit şi că a început să fie interest de muzică în adolescenţă şi tot atunci şi-a dat seama că nu e gay, în schimb a scăpat şi de prejudecăţi „după un pic de expunere la mersul lumii“. 

„Cred că am avut puţin mai multă atenţie din partea oamenilor. Mai mulţi dintre cei pe care îi consider eroi sunt gay. Orice ar fi, nici nu contează. A fost o presiune destul de mare asupra mea care m-a făcut să mă întreb dacă unele dintre lucrurile pe care le învăţ despre Dumnezeu şi absolut orice mă ajută să îmi formez o părere cu privire la religia din care fac parte“, a mai spus cântăreţul.  

Chris Martin  fost căsătorit cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 2003-2016 şi au împreună doi copii, iar în anul 2017 a avut o relaţie cu Dakota Johnson.

Imagine indisponibilă

Chris Martin şi Gwyneth Paltrow FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite