Snoop Lion le dă copiilor lui lecţii de fumat marijuana

Snoop Lion le dă copiilor lui lecţii de fumat
marijuana

Snoop Lion consumă marijuana în mod regulat

În vara trecută, rapperul american Snoop Dogg a anunţat că „a renăscut“ după o călătorie în Jamaica şi că va lansa un album reggae care să fie ascultat atât de bunici, cât şi de nepoţi. Iar primul pas spre schimbare a fost numele: Snoop Lion. Următoarele planuri? Să-i înveţe pe copiii lui despre beneficiile consumului de marijuana.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 1992, cânta „Who Am I (What's My Name?)“ („Cine sunt, care e numele meu“ – n.r). 20 de ani mai târziu a aflat: Snoop Lion, căci aşa se numeşte acum rapperul Snoop Dogg. În numărul din ianuarie al revistei „GQ“, artistul a vorbit despre noul său stil de viaţă, care se reflect[ ;i ]n muzica lui. „Pe măsură ce te maturizezi, pe măsură ce devii bărbat, ai copii, ai o familie, începi să trăieşti altfel. Laşi armele la o parte şi cânţi «hei, trăiesc acum» în loc de «o să te împuşc în cap»“, a povestit el.

În ceea ce-i priveşte pe copiii săi - Cori, Cordell şi Corde – cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, Snoop spune că nu-i va obliga să folosească în mod constant marijuana (aşa cum face el), dar că va fi fericit să-i înveţe cum să fumeze.

„N-o să-i forţez, dar voi fi încântat să le arăt s-o facă aşa cum trebuie, astfel încât să nu fumeze porcării sau să ia o supradoză“, a spus Snoop Lion.

Un rapper care va deveni tată luna aceasta, Wiz Khalifa, este de aceeaşi părere cu Snoop Lion şi a mărturisit că nu intenţionează să renunţe la marijuana. „Evident, nu voi fuma iarbă lângă bebeluş, pentru că fumatul în general e nociv pentru copii. Dar cu siguranţă el va afla despre ce e vorba şi va şti diferenţa între a fi un copil şi a nu avea voie să fumeze şi a fi un matur care să ştie cum să fumeze marijuana“, a spus Khalifa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: