Snoop Dogg s-a autoproclamat cel mai sexy bărbat în viaţă. Imaginea amuzantă publicată de rapper FOTO

Snoop Dogg s-a autoproclamat cel mai sexy bărbat în viaţă. Imaginea amuzantă publicată de rapper FOTO

Snoop Dogg FOTO Guliver/Getty images

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 48 de ani, s-a autodesemnat cel mai sexy bărbat în viaţă şi a publicat o imagine amuzantă cu el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna trecută, revista People l-a desemnat pe actorul şi cântăreţul John Legend (40 de ani) cel mai sexy bărbat al anului 2019.

Snoop Dogg pare că nu a fost de acord cu alegerea prestigioasei reviste, aşa că rapperul „a îndreptat“ situaţia. El a photoshopat imaginea, punându-se pe sine pe copertă, fumând un joint, potrivit Daily Mail. 

„Vă mulţumesc!“, este mesajul care însoţeşte imaginea. 

Fotografia publicată pe contul personal de Instagram a stârnit amuzamentul fanilor artistului. Dacă nu a primit titlul de Cel mai mai sexy bărbat în viaţă, putem fi de acord ca artistul să primească măcar titlul de Cel mai relaxat bărbat în viaţă.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank. You 🤣👊🏿

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

   

Snoop Dogg are propriul angajat care-i rulează jointuri 

Prezent în emisiunea de la radio a lui Howard Stern, Snoop Dogg a mărturisit că plăteşte între 40.000 şi 50.000 de euro anual unui bărbat care îi pregăteşte jointurile. În plus, cântăreţul s-a declarat fascinat de abilităţile angajatului său.

„Sincronizarea. Sincronizarea nenorocitului este impecabilă. E un profesionist. Dacă eşti foarte bun la ceva de care am nevoie, atunci fii sigur că te angajez“, a declarat Snoop Dogg.

Totuşi, munca angajatului nu este floare la ureche dacă ţinem cont de faptul că rapperul a dezvăluit în trecut că fumează 81 de ţigări cu marijuana pe zi.

Însă, bărbatul are parte şi de alte beneficii – poate fuma la rândul lui, îl însoţeşte pe cântăreţ în turnee şi în vacanţe şi primeşte tot felul de produse, inclusiv haine. 

John Legend, adevăratul Cel mai sexy bărbat în viaţă 

Actorul, cântăreţul şi producătorul John Legend a primit titlul de Cel mai sexy bărbat în viaţă, acordat de revista People pentru anul 2019. 

Britanicul Idris Elba a primit titlul anul trecut. În ultimii ani, printre cei mai sexy bărbaţi în viaţă desemnaţi de revista americană s-au numărat Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum.
 

John Legend a fost desemnat de revista People Cel mai sexy bărbat în viaţă FOTO Facebook/People

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările