Smiley, oprit de poliţie pentru viteză. Cu cine era cântăreţul în maşină când a luat amendă de 580 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Smiley (37 de ani) a fost amendat cu suma de 580 de lei pentru depăşirea vitezei legale pe Autostrada Soarelui, în urma unei razii efectuate de poliţişti pe drumul spre litoral.

Smiley a fost prins de radar cu viteză excesivă în cursul zilei de astăzi şi a fost tras pe dreapta de agenţi la punctul de taxare de la Feteşti.

În maşină se afla şi iubita artistului, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol (36 de ani). Cântăreţul s-a ales cu o amendă de 580 de lei. 

De asemenea, Smiley a fost pus să efectueze şi un test antidrog, ceea ce l-a surprins pe cântăreţ, care a mărturisit că n-a mai trecut niciodată prin aşa ceva, potrivit Digi 24. 

Nu este nici pe departe prima abatere pentru vedetă. De-a lungul anilor, Smiley a fost prins în repetate rânduri de poliţişti conducând cu viteză excesivă, motiv pentru care, în 2014, cântăreţul a rămas fără permis de conducere timp de trei luni. 

Reacţia lui Smiley: „Îmi pare rău“

Cântăreţul a reacţionat pe pagina sa de Facebook şi a mărturisit că îi pare rău pentru faptul că „a dat un exemplu prost“ şi-i îndeamnă pe ceilalţi să fie prudenţi şi să respecte regulile de circulaţie 

„Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliţia Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţa, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor“, a transmis Smiley.

 

Razie pe drumul spre litoral 

Şoferii care circulă pe Autostrada Soarelui sunt verificaţi miercuri de poliţişti. Oamenii legii desfăşoară o acţiune de amploare, fiind organizate mai multe filtre pe drumul spre litoral. Conducătorii auto care sunt prinşi de radar cu viteză excesivă sunt traşi pe dreapta de agenţi la punctul de taxare de la Feteşti şi sancţionaţi.

La acţiune participă şi poliţişti de la Antidrog, măsura fiind aceea de depistare a celor care se urcă la volan sub influenţa substanţelor interzise.

Au fost controlate 37.226 de autovehicule şi aplicate 20.960 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea regimului legal de viteză, conform prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 

De asemenea, au fost reţinute 2.290 de permise de conducere, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite