Smiley: „Oamenii vor mai mult să se distreze decât să gândească“

Smiley: „Oamenii vor mai mult să se distreze decât să gândească“

Smiley prezintă emisiunea „Românii au Talent“, alături de Pavel Bartoş şi este antrenor la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Smiley (32 de ani) a povestit într-un interviu pentru „Pagina de Media“ despre începuturile sale în televiziune, emoţiile primei întâlniri cu Adrian Sârbu, cât de grea a fost plecarea Monicăi Segal de la Pro TV şi a lămurit zvonurile legate de relaţia lui cu Simona Halep.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu cu Petrişor Obae, Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, a vorbit deschis şi cu modestie despre lucrurile în care crede şi despre munca pe care a depus-o pentru a ajunge cunoscut de întreaga ţară. 
 
„Eu am avut noroc să fac în televiziune exact lucruri care m-au entuziasmat şi care îmi plac. Probabil că am şi ştiu ce să aleg să fac în televiziune“, a declarat Smiley pentru Pagina de Media.
 
„Loredana Groza a fost primul artist care mi-a cerut o piesă. Aveam 19 ani, eram şocat că Loredana mi-a zis să facă o piesă cu mine. Pe atunci nu aveam nici studio, lucram cu Marius Moga şi aveam un calculator acasa şi o clapă la care lucram. Aşa am făcut piesa «Visez din nou», după care m-a sunat Andrei Boncea, soţul Loredanei, care m-a întrebat dacă vreau să dau probă pentru un serial care nici nu ştiu dacă s-a mai făcut. Voia să vadă cum dau eu în faţa camerei, dacă pot să fac şi altceva decât muzică. În proba de casting trebuia să fiu soţul Loredanei, imaginează-ţi! Era foarte ciudat pentru mine“, a povestit artistul despre primul său contact cu televiziunea.
 

Un puşti din Piteşti în faţa patronului Pro TV

„La vreo două săptămâni m-am întâlnit cu Adrian Sârbu (n.r. fostul patron Pro TV) la o petrecere. A venit la mine Andrei Boncea şi mi-a zis că vrea Adrian Sârbu să mă cunoască. Eu stăteam într-o garsonieră la Gara de Nord şi era şocant. Eu, un puşti din Piteşti venit la facultate, de abia îmi începusem activitatea cu Simplu, să mă întâlnesc cu Adrian Sârbu, în perioada în care era foarte greu să te întâlneşti cu el, pentru că voia el să mă cunoască mi s-a părut aşa ceva de ordinul fantasticului. În urma acestei discuţii am ajuns la „Dansez pentru Tine“. Aveam vreo 22 de ani. Acolo m-am întâlnit cu Monica Segal, întâlnire care iar a fost un turning point în viaţa mea“, a continuat Smiley. 
 
Cât despre relaţia pe care o are cu colegul său Pavel Bartoş, Smiley a declarat că s-au înţeles din primele minute petrecute împreună, iar toate glumele lor din timpul show-ului „Românii au Talent“ sunt pură improvizaţie. Se completează atât de bine încât niciodată nu au avut amândoi în acelaşi timp o zi proastă. „Tocmai de aceea e frumos, că ne ridicăm unul pe altul, ne ridicăm mingea la fileu unul altuia“, a spus artistul. Mai mult decât atât, prezentatorul de la „Românii au Talent“ spune că secretul succesului lor este că nu se află într-o competiţie şi niciunul din ei nu încearcă să arate că unul este mai bun decât celălalt şi au avut libertate deplină din partea producătoarei.
 

Cum au schimbat Smiley şi Pavel Bartoş un format internaţional

Ceea ce au adus nou în acest format internaţional, spune Smiley, a fost că, începând cu al doilea sezon „Românii au Talent“, i-au implicat în „joaca“ lor şi pe colegii lor din spatele camerelor, un lucru pe care nu-l mai făcuseră alţi prezentatori din străinătate înaintea lor şi pe care l-au preluat şi celelalte ţări în urma reacţiei pozitive din partea publicului român.
 

Plecarea Monicăi Segal de la Pro TV

„Pentru mine şi Pavel a fost un moment de răscruce pentru că era singurul producător cu care lucrasem şi din punctul nostru de vedere cel mai bun. Eu şi Pavel fiind îndrăgostiţi de Pro TV şi de Mona Segal a trebuit să decidem ce facem. Au fost nişte momente foarte grele pentru oamenii care au ales să rămânem la Pro TV. Am avut încredere în noi şi în ceea ce putem să facem, am avut încredere în Pro Tv ca televiziune şi ca brand şi speranţa că vom reuşim împreună cu oamenii care au rămas şi cu oamenii noi să creăm o echipă care să reuşească să ducă la sfârşit treaba asta. Au fost grele primele sezoane după plecarea ei pentru a trebuit să muncim foarte mult“, a povestit Smiley.
 

Tudor Chirilă, propus de Smiley în juriul „Vocea României“

Întrebat cine a fost cu ideea să-l aducă pe Tudor Chirilă la masa juriului „Vocea României“, Smiley a mărturisit că şi el şi Loredana s-au gândit la el fără să se vorbească, l-au propus echipei de producţie, iar Smiley a susţinut cu tărie că este cea mai bună opţiune. În urma unei conversaţii telefonice, Smiley l-a convins pe Chirilă să intre în echipă.
 
Totodată, Smiley a lămurit faptul că nu va face parte din noua producţie de la Pro TV, „Vocea României Junior“, aşa cum este în cazul colegului său de la „Vocea României“, Marius Moga.
 
Oamenii vor mai mult să se distreze decât să gândească.

Adevărul despre relaţia cu Simona Halep

Cântăreţul a vorbit şi despre zvonurile referitoare la relaţia sa cu Simona Halep, despre care tabloidele au speculat că ar fi împreună, şi a lămurit că a fost de două ori la meciurile tenismenei, invitat de prietenul său Horia Tecău care avea meci în aceeaşi zi cu Simona la Wimbledon. Referitor la lucrurile neadevărate care se scriu despre el şi la poveştile inventate de presă, Smiley spune că înţelege că oamenii sunt mult mai interesaţi de aceste poveşti, decât de activitatea sa profesională, pentru că publicul a fost întotdeauna mai interesat de entertainment decât de domeniile mai serioase. „Oamenii vor mai mult să se distreze decât să gândească“, a concluzionat artistul.
 

Eu simt prezenţa lui Dumnezeu în viaţa mea în fiecare zi.

Smiley a mărturisit că este un om credincios şi merge la biserică de câte ori îi permite timpul: „Felul în care simt eu legătura asta cu Dumnezeu nu ştiu dacă mulţi o simt. Creatorii nu au cum să nege prezenţa unei entităţi mai presus de noi. Eu simt prezenţa lui Dumnezeu în viaţa mea în fiecare zi.“
 

Smiley pregăteşte un proiect grandios

Artistul a dezvăluit şi noul proiect pe care îl pregăteşte pentru luna decembrie, „un concert mare aşa cum nu s-a făcut niciodată în România“, după cum spune chiar el, care sa va numi „Festigal“ şi se va ţine la Sala Polivalentă.
 
„Vor fi implicaţi mai mulţi artişti şi va fi regizat de unul dintre regizorii de la Circ du Soleil. Este un concept de «family entertaiment», la care poate veni oricine, iar avea parte de muzică, dans, acrobaţii, efecte speciale şi o grămadă de alte lucruri“, a declarat cântăreţul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările