Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa în mare secret. Cum i-a dat de gol Andreea Bănică

Smiley şi Gina Pistol şi-au botezat fetiţa în mare secret. Cum i-a dat de gol Andreea Bănică

Smiley şi Gina Pistol au organizat un botez discret pentru micuţa Josephine, aşa cum au anunţat că îşi doresc, însă una dintre invitate a dezvăluit secretul. Este vorba despre Andreea Bănică, solista confirmând, duminică seara, că se află la frumosul eveniment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi pe 9 martie, iar de atunci întrebarea de pe buzele tututor a fost: "pe când botezul?", "pe când nunta?". "Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale", ne spunea Smiley la începutul lunii, la filmările emisiunii "SuperStar România", de la PRO TV.
 
Iată că acel moment s-a întâmplat duminică, 20 iunie, cu mare discreţie. Cei doi părinţi nu au suflat o vorbă despre pregătiri, însă prietena lor, Andreea Bănică, i-a dat de gol. Solista a vorbit pe InstaStory despre operaţia la nas, suferită recent, dar şi despre ţinuta roz pe care o purta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările