Simona Gherghe, reacţie după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Ce spune despre varianta că totul a fost plănuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Mirela Vaida a fost atacată, vineri, în platoul emisiunii „Acces direct“, cu o cărămidă de o femeie dezbrăcată, iar colegii de breaslă îi vin în ajutor.

Simona Gherghe, fostă prezentatoare la aceeaşi emisiune, i-a transmis colegei de la Antena 1 un mesaj de susţinere. Totodată, Simona a adus şi câteva lămuriri despre incidentul şocant.

„Mirela, ştiu că treci prin momente cumplite. Sper doar că puii tăi să nu fi văzut scena de ieri. Inima sus! O să fie bine! Suntem alături de voi. Iar celor care cred că ce s-a întâmplat ieri, în direct, este un fake, le spun doar că breşe în securitate s-au văzut şi la case mai mari, în cazul preşedinţilor. Nu te pui cu mintea unui om bolnav. E groaznică scena şi da, nu e deloc normală situaţia, dar nu credeţi în scenarii. Ştiu bine locul, ştiu şi oamenii de acolo şi a fost o eroare de securitate. Şi, mai cred că cei de acolo vor fi mai în siguranţă de acum încolo. Iar puterea unui gând bun ajută întotdeauna”, a scris Simona Gherghe într-un InstaStory.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii Access Direct a atacat-o pe Mirela Vaida cu un obiect contondent, strigându-i să-i dea „banii“. Producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida era vizibil marcată şi a povestit plângând că este şocată.

Află mai multe detalii despre incident pe Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite