Simona Ţăranu, vacanţă în Maldive în plină pandemie: „Angajaţii purtau mască în permanenţă, dar turiştii nu”

Simona Ţăranu, vacanţă în Maldive în plină pandemie: „Angajaţii purtau mască în permanenţă, dar turiştii nu”

Simona Ţăranu a petrecut un sejur în Paradis (Foto: arhivă personală).

Simona Ţăranu, frumoasa prezentatoare a ştirilor Digi Sport, şi soţul ei s-au răsfăţat cu o vacanţă în Maldive, o escapadă binevenită după un an dificil, cum a fost 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum se desfăşoară exact un sejur în pandemie, care au fost regulile pe care le-au respectat cu stricteţe, ce teste au fost nevoiţi să facă, atât la venire, cât şi la plecare, când au renunţat la mască, despre toate astea aflaţi într-un interviu OK!

OK: Ce destinaţie de vacanţă ai ales? Cât a durat?

Am făcut o tradiţie ca la fiecare început de an să mergem în căutarea verii. De data aceasta nu ne-am făcut planuri, nu am organizat noi vacanţa, ci ne-am lăsat pe mâna unei agenţii. Din cauza vremurilor pe care le traversăm, a fost primul an în care s-a ocupat în totalitate de vacanţă noastră o agenţie. Şi nu regretăm nimic. Am ales Maldive, pentru că era o destinaţie accesibilă, în primul rând din cauza procedurilor parcurse în contextul pandemiei, dar şi din considerentul că nu am mai fost acolo. Am stat 9 zile, iar în detrimentul zborului charter am optat pentru o cursă de linie, cu escală în DOHA. Pentru că nu am organizat noi vacanţa şi nu am mai simţit-o ca pe o aventură, am avut câteva dorinţe. Nu ne plac zonele comerciale, aglomerate. Vrem să ne simţim mai aproape de natură, să avem parte de intimitate. Aşa că am optat pentru o insulă mică, cu un singur resort, mai puţin cunoscută şi unde nu te împiedici de şezlonguri la tot pasul. Ne-am dorit linişte şi relaxare. Să nu auzim nicio notă muzicală, ci să lăsăm natura să ne încânte.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările