Silvio Berlusconi se răzbună, după ce fosta iubită a fost fotografiată sărutând o altă femeie

Silvio Berlusconi se răzbună, după ce fosta iubită a fost fotografiată sărutând o altă femeie

Silvio Brelusconi are acum 83 de ani.

La 83 de ani, Berlusconi nu pare să încetinească ritmul, continuâd să ducă bătălii legale, politice, dar şi... amoroase! Pentru Silvio Berlusconi, despărţirea de fosta iubită în vârstă de 35 de ani, Francesca Pascale, după 10 ani de relaţie, a costat ceva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce doi şi-au spus Adio! în martie, Francesca plecând cu 20 de milioane de euro din contul fostului premier italian. Dar războiul celor doi continuă. Acum, Francesca a fost fotografiată topless, pe un iaht, sărutând-o pe Paola Turci, o artistă pop în vârstă de 55 de ani.

Fosta lui logodnică a făcut valuri - ceea ce l-a înfuriat pe Berlusconi, care a decis că e momentul să dea o replică şi să se afişeze în sfârşit public cu noua lui iubită, mai tânără decât fosta: Marta Fascina, în vârstă de doar 30 de ani, care este parlamentar şi susţine de mai multă vreme partidul lui Berlusconi, având şi iniţialele lui tatuate acum pe corp.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările