Shia LaBeouf nu s-a spălat o lună de zile, în timpul unor filmări

Shia LaBeouf nu s-a spălat o lună de zile, în timpul unor filmări

Shia LaBoeuf este în stare de orice sacrificiu pentru artă  FOTO Reuters

Actorul Shia LaBeouf, care joacă alături de Brad Pitt şi Jason Isaacs în filmul „Fury“, inspirat de cel de-Al Doilea Război Mondial, nu s-a spălat deloc în timpul filmărilor, pentru a recrea mai bine condiţiile în care trăiau soldaţii din linia întâi.

Potrivit unui articol publicat duminică în cotidianul „The Mail“, Shia LaBeouf şi-a scos un dinte şi a încetat să se mai spele pe toată durata filmărilor, deranjându-i pe ceilalţi membri ai distribuţiei, din care fac parte Brad Pitt, Jason Isaacs şi Logan Lerman. Filmările pentru lungmetrajul „Fury“ au durat aproximativ o lună.

Colegii de distribuţie au fost surprinşi neplăcut de comportamentul excentric al actorului, care a fost instalat într-un hotel separat de aceştia. „Shia a fost avertizat în legătură cu comportamentul său de câteva persoane de pe platoul de filmare, inclusiv Brad Pitt şi regizorul David Ayer“, a precizat o sursă pentru „The Mail“.

Filmul de război „The Fury“ spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit „Fury“ şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasisinucigaşă, care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

Actorul din „Transformers“ a născut o altă controversă în decembrie 2013, când a fost acuzat de plagierea scriitorului american Daniel Clowes. Acesta l-a acuzat pe starul american că s-a inspirat din volumul său de benzi desenate „Justin M. Damiano“, apărut în 2007, pentru scurtmetrajul „Howard Cantour“, regizat de LaBeouf şi difuzat pe platforma online Vimeo. Între timp, filmul a fost blocat de la difuzare, iar actorul şi-a cerut scuze faţă de Daniel Clowes.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul „Transformers - Războiul lor în lumea noastră“ (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - „Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi „Ochi de vultur/Eagle Eye“.

De asemenea, el a jucat în controversata peliculă „Nymphomaniac“, a lui Lars von Trier

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările