Sharon Osbourne, dezvăluiri despre femeile cu care a înşelat-o Ozzy Osbourne şi cum a aflat de una dintre cele mai lungi aventuri ale rockerului

Sharon Osbourne, dezvăluiri despre femeile cu care a înşelat-o Ozzy Osbourne şi cum a aflat de una dintre cele mai lungi aventuri ale rockerului

Sharon şi Ozzy Osbourne şi-au reînnoit jurămintele cu ocazia aniversării a 35 de ani de căsnicie FOTO Guliver/Getty Images

Sharon Osbourne a dezvăluit cine sunt femeile cu care Ozzy Osbourne a înşelat-o, aventurile rockerului fiind motivul pentru care cuplul a fost la un pas de a încheia mariajul de peste trei decenii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu acordat publicaţiei „The Telegraph“, Sharon Osbourne (64 de ani) a vorbit deschis despre infidelitatea soţului său, Ozzy Osbourne (68 de ani), dezvăluind că rockerul nu a avut o singură amantă, cea despre care ştie toată lumea, ci a înşelat-o cu şase femei. 
 
„O nenorocită de adolescentă din Rusia, o maseuză în Anglia, maseuză noastră din Los Angeles şi bucătăreasa noastră“, a mărturisit Sharon Osbourne, citată de revista „People“
 
Totuşi, vedeta de televiziune nu a oferit niciun detaliu despre cea de-a şasea amantă, însă a precizat: „Ozzy a avut femei în diferite ţări. Practic, dacă eşti o femeie care îi face lui Ozzy un masaj sau îi pregăteşte masa, Dumnezeu să te ajute.“
 
Sharon Osbourne a vorbit şi despre cum a aflat de prima relaţie extraconjugală a soţului, cu hair stilista Michelle Pugh (foto jos). „Stăteam pe canapea şi ne uitam la televizor, iar dintr-o dată am primit un mesaj de la el: «De ce mi-ai trimis e-mailul ăsta stupid?» L-am întrebat ce se întâmplă şi când mi-a spus că nu mi-a trimis niciun mesaj, i-am luat telefonul şi bineînţeles că acel mesaj era destinat uneia dintre amantele lui blestemate“, şi-a amintit vedeta. 
 
Membra juriului X Factor a mărturisit că a fost şocată când a descoperit că relaţia paralelă a lui Ozzy cu hair-stilista a durat patru ani. „Când am aflat de coafeză nu mi-a venit să cred. Niciuna dintre femeile cu care m-a înşelat nu era foarte provocatoare, a făcut-o doar pentru a umple într-un fel nişte goluri.“
 
Sharon Osbourne a declarat că l-a dat afară din casă după ce a aflat că i-a trădat încrederea, în mai 2016. Trei luni mai târziu, rockerul s-a internat într-o clinică pentru a se trata de dependenţa de sex, după cum a dezvăluit la momentul respectiv pentru US Weekly, iar în luna septembrie, Sharon l-a iertat şi s-a hotărât să-i ofere o nouă şansă. 
 
„Sunt îngrozit de modul în care comportamentul meu mi-a afectat familia. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că soţia mea incredibilă îmi este alături şi mă ajută. Regret dacă doamna Pugh a scos relaţia noastră sexuală din context şi vreau să le cer iertare şi celorlalte femei cu care am făcut sex“, a spus cântăreţul. 
 
Mai mult, în luna mai a acestui an, Sharon şi Ozzy Osbourne, care sunt căsătoriţi de 35 de ani, şi-au reînnoit jurămintele în cadrul unei ceremonii desfăşurate în Las Vegas. 
 
„Pentru mine, asta a fost adevărata nuntă a noastră. Aceasta este cea pe care mi-o voi aminti întotdeauna. Sharon şi cu mine am trecut prin multe împreună şi, sincer, acest moment pare un nou început“, a declarat Ozzy pentru Hello! Magazine. „Am făcut o greşeală uriaşă. Fără Sharon, nu reprezint nimic. O iubesc. Pot spune sincer că nu am iubit pe nimeni niciodată aşa cum o iubesc pe soţia mea“, a adăugat artistul. 

Sharon şi Ozzy Osbourne, în ziua în care şi-au reînnoit jurămintele FOTO PA

„Este o iubire mai profundă acum pentru că îl respect enorm. Chiar a muncit din greu pentru a fi o persoană mai bună pentru familia lui“, a spus Sharon în interviul recent pentru The Telegraph. 
 
De asemenea, fiica lor, cântăreaţa Kelly Osbourne, a declarat în trecut pentru Entertainment Tonight cât de îndrăgostită este Sharon de Ozzy: „Niciodată nu am văzut doi oameni care să se iubească mai mult decât ei, care să fie mai făcuţi unul pentru altul ca părinţii mei“.
 
Sharon l-a întâlnit pe Ozzy pe când avea 18 ani, iar tatăl ei era managerul trupei Black Sabbath. Ozzy a fost ulterior înlăturat din trupa heavy metal în 1979, moment în care Sharon a început să-i managerieze cariera solo, iar între ei s-a legat o relaţie. S-au căsătorit doi ani mai târziu, în Hawaii, şi au împreună trei copii: Aimee (33 de ani), Kelly (32 de ani) şi Jack (31 de ani)
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările