Selena Gomez, detronată în topul celor mai urmărite persoane pe Instagram. Cine e celebritatea care i-a luat locul, având peste 144 de milioane de fani

Selena Gomez, detronată în topul celor mai urmărite persoane pe Instagram. Cine e celebritatea care i-a luat locul, având peste 144 de milioane de fani

Selena Gomez FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez (26 de ani) a fost detronată în topul celor mai urmărite persoane din lume pe Instagram.

Ştiri pe aceeaşi temă

Selena Gomez, care a suferit în urmă cu aproximativ un an un transplant de rinichi, a luat o pauză de la conturile de pe reţelele de socializare, pentru a-şi trata tulburările mentale cu care se confruntă, scrie Daily Mail. 
 
Se pare că absenţa artistei din mendiul online a dus la „detronarea“ ei din topul celor mai urmărite persoane pe Instagram. Astfel, pe primul loc se află acum fotbalistul Cristiano Ronaldo. Starul portughez are 144,338,650 de fani pe platforma socială, în timp ce Selena este urmărită de  144,321,029 de persoane. 
 
Fotbalistul, protagonistul unui scandal sexual de amploare, obişnuieşte să posteze fotografii care ilustrează stilul lui de viaţă, imagini din viaţa de familie şi cu cei patru copii, dar şi fotografii cu iubita lui actuală, modelul spaniol Georgina Rodriguez (23 de ani). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mis amores ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

   

Selena Gomez a postat ultima dată pe 23 septembrie şi le explica atunci fanilor ei de ce a ales să ia o pauză de la activitatea din mediul online: „Voi lua o pauză de la social media. Din nou. Chiar dacă sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a mă face auzită prin social media, sunt recunoscătoare şi pentru faptul că sunt capabilă să fac un pas înapoi pentru a-mi trăi viaţa şi pentru a mă bucura de momentul prezent“. 
 
Selena Gomez mărturisea, de asemenea, că nu o interesează câţi fani are pe Instagram şi că „nu înţelege de ce lumea este obsedată de un simplu număr“. „Mâine aş putea avea zero urmăritori. Nu asta contează“, spunea artista. 

Selena Gomez s-a menţinut până acum în topul celor mai urmărite celebrităţi pe Instagram din 2016, când a detronat-o pe cântăreaţa Taylor Swift. În prezent, Swift ocupă locul nouă în top, cu 112 milioane de fani. 
 
Pe locul trei, după Cristiano Ronaldo şi Selena Gomez, se află cântăreaţa Ariana Grande (24 de ani), cu 132 de milioane de fani, fiind urmată de starleta Kim Kardashian, cu 120 de milioane de fani, iar Beyonce încheie top cinci, cu 120 de milioane de fani. 

Ronaldo, în plin scandal sexual 

Superstarul portughez se află în plin scandal sexual, fiind acuzat că a violat-o pe americanca Kathryn Mayorga, în urmă cu nouă ani. Femeia a făcut un denunţ şi în 2009, când s-ar fi petrecut abuzul, însă atunci a refuzat să dezvăluie numele agresorului, iar investigaţia nu a putut continua. 

Femeia, care acum este profesoară, susţine că Ronaldo a violat-o anal, a mituit-o şi a ameninţat-o pentru a scăpa de proces. Agresiunea s-ar fi petrecut în apartamentul de lux al lui Cristiano Ronaldo din Hotelul Palms Place din Las Vegas, unde Mayorga lucra ca hostess. 

Într-o nouă plângere, femeia afirmă că fotbalistul a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord de confidenţialitate prin care era împiedicată să vorbească despre cele întâmplate. Kathryn a explicat şi motivele pentru care a ales să păstreze tăcerea până acum: s-a temut de „umilirea publică“ şi de ameninţările venite din partea fotbalistului. Ronaldo neagă însă vehement acuzaţiile şi spune că totul a fost consensual. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: