Secretele lui Jodie Foster: orientarea sexuală şi tatăl copiilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale galei Globurile de Aur 2013 a fost discursul actriţei Jodie Foster, premiată pentru întreaga carieră. Cunoscută pentru discreţia ei, aceasta şi-a recunoscut pentru prima dată în public orientarea sexuală şi a mulţumit în discurs fostei partenere de viaţă, dar şi copiilor săi, prezenţi şi ei la eveniment. Însă acest moment nu a făcut decât să deschidă cutia Pandorei.

Cunoscută pentru tenacitatea cu care şi-a protejat intimitatea de-a lungul anilor, Jodie Foster a produs o adevărată surpriză atunci când vorbit despre orientarea sa sexuală.

Mai mult, actriţa a venit la Globurile de Aur împreună cu cei doi fii ai săi, aceasta fiind una dintre rarele ocazii în care copiii apar în public. Cei doi băieţi, Charlie (14 ani) şi Kit (12 ani), au fost concepuţi prin fertilizare în vitro, iar Jodie Foster nu a făcut niciodată public numele tatălui. De fapt, acesta chiar este un secret bine păzit, pe care îl ştiu puţini...

Actriţa laureată cu Oscar, plănuieşte să le spună fiilor săi cine le este tată abia atunci când aceştia vor împlini 21 de ani. Asta susţine mama celui mai bun prieten al artistei, Randy Stone, care ar fi tatăl celor doi copii, potrivit presei internaţionale. Randy Stone a încetat din viaţă în 2007, la vârsta de 48 de ani, din cauza unui atac de cord.

Beverly Bates, pastor anglican şi mama lui Randy Stone, prietenul cel mai bun a lui Jodie Foster, susţine că fiul ei s-a purtat cu băieţii lui Jodie ca şi cum ar fi fost ai lui. La Hollywood se zvoneşte chiar că el ar fi tatăl copiilor, conform dailymail.co.uk.

„Randy mi-a mărturisit că Jodie le va spune băieţilor cine este tatăl lor atunci când vor împlini 21 de ani. Mi-a mai spus că el nu-mi poate spune nimic, pentru că i-a promis lui Jodie, cea mai bună prietenă a lui. A trebuit chiar să semneze nişte documente şi acest lucru (cine este tatăl copiilor - n.r.) este un secret pe care l-a luat cu el în mormânt“, declară mama lui Randy Stone (foto Getty Images).

jodie foster si randy stone foto Getty Images

Actriţa a fost foarte apropiată de Randy, producător hollywoodian care a câştigat numeroase premii, şi activist pentru drepturile homosexualilor. Pentru băieţi el a fost „unchiul Randy“. „Când Jodie mergea la filmări, el se muta în casă şi o ajuta pe Cyd (Cydney Bernard, fosta parteneră a lui Jodie Foster – n.r.) să aibă grijă de ei“, spune Beverly.

Despre Jodie Foster, pastorul anglican are numai cuvinte de laudă, spunând că „este o mamă minunată“.

Discreţia lui Jodie Foster în ceea ce priveşte intimitatea are legătură cu tentativa de asasinat din 1981 asupra preşedintelui american de atunci, Ronald Reagan. John Hinckley, cel care plănuia uciderea, a declarat că dorea s-o impresioneze pe Foster prin acţiunea sa. „Nu e paranoică, dar este foarte, foarte grijulie. Cine o poate învinui? Vreun nebun ar putea încerca să-i ia copiii“, a mai spus Beverly Bates.

Jodie Foster a avut o relaţie de 14 ani cu Cydney Bernard, iar Randy a fost căsătorit cu sora cântăreţei şi actriţei Barbra Streisand, Roslyn Kind, înainte de a declara public că este gay. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite