Secretele iepuraşilor Playboy din anii '60. La angajare, primeau un set de reguli şi erau verificate de agenţi sub acoperire

Secretele iepuraşilor Playboy din anii '60. La angajare, primeau un set de reguli şi erau verificate de agenţi sub acoperire

Manualul iepuraşilor Playboy stabilea reguli stricte în privinţa vestimentaţiei FOTO Profimedia

Într-o perioadă în care femeilor le lipsea independenţa financiară, iepuraşii Playboy din anii 1960 au reuşit să câştige salarii suficient de mari pentru a-şi cumpăra propriile case.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiecare iepuraş a învins alte sute de femei pentru a-şi câştiga poziţia şi pentru a se afla în jurul membrilor bogaţi şi celebri ai cluburilor Playboy din Chicago, New York, Los Angeles şi Londra.

Aproape toate fetele Playboy respectau un manual al angajaţilor. Era un document care le orienta asupra conduitei. Managerii de resurse umane verificau ca acestea să fie în conformitate cu legile locale, de stat şi federale privind ocuparea forţei de muncă. „Manualul iepuraşului‟ pentru angajaţii de sex feminin din Cluburile Playboy ale lui Hugh Hefner (publicistul american care a fondat Playboy Enterprises) era mai degrabă un contract prin care îşi dădeau consimţământul în privinţa unor practici sadomasochiste. 

În loc să fie trataţi ca adulţi competenţi, iepuraşii erau priviţi ca nişte şcolari într-o tabără de vară şi li se aplicau corecţii chiar şi pentru cele mai mici erori.

Citeşte aici ce reguli stricte aveau de îndeplinit angajatele Playboy, de la modul în care fumau la modul în care purtau pantofii cu toc şi vezi cum erau monitorizate de detectivi chiar şi în timpul liber.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările