Scriitoarea Germaine Greer, despre viitoarea ducesă Meghan Markle: „Se va plictisi de noua ei viaţă şi va «dezerta»“

Scriitoarea Germaine Greer, despre viitoarea ducesă Meghan Markle: „Se va plictisi de noua ei viaţă şi va «dezerta»“

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai 2018 FOTO Getty Images

Scriitoarea şi activista feministă de origine australiană Germaine Greer, în vârstă de 78 de ani, face o predicţie sumbră cu privire la viitorul cuplu regal, Meghan Markle (36 de ani) şi prinţul Harry (32 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Feminista şi scriitoarea Germaine Greer a vorbit, într-un interviu pentru „60 Minutes“ despre viitoarea ducesă Meghan Markle şi viitorul mariaj al acesteia cu Prinţul Harry, care, potrivit acesteia, nu va rezista.  
 
Autoarea e de părere că actriţa din „Suits“ se va plictisi de stilul de viaţă impus de Familia Regală Britanică şi „va dezerta“ la un moment dat, scrie Daily Mail.  
 
Germaine Greer a declarat, aşadar, că monotonia vieţii regale se va instala cu siguranţă, odată cu rigiditatea şi restricţiile noului stil de viaţă al actriţei.  

 
„Cred că va găsi plictisitoare noua sa viaţă în Familia Regală, iar presiunea de a evada din acel mediu va fi copleşitoare. Cred că va «dezerta» la un moment dat, a declarat scriitoarea, amintind şi de primul divorţ al logodnicei prinţului Harry.  
 
Mai mult, activista feministă e de părere că prima căsnicie a lui Meghan Markle cu producătorul de film Trevor Engelson s-a datorat dorinţei actriţei de a avea un anumit statut social, dar şi stabilitate financiară. 
 
„De ce s-ar mărita o femeie născută în sărăcie cu un bărbat a cărui avere valorează 53 de milioane de dolari australieni? Nu văd un alt motiv“, a adăugat autoarea. 

 
Pentru a se alătura familiei regale, Meghan Markle va trebui să renunţe la cetăţenia americană şi nu va mai putea continua să lucreze ca actriţă.
 
Meghan Markle şi prinţul Harry s-au logodit în noiembrie 2017, iar în ianuarie 2018 ea a anunţat că renunţă la rolul din serialul „Suits”. Cei doi se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor.

FOTO Twitter
citeste totul despre: