Scandal cu Dan Bittman după un eveniment organizat de Primăria S5: Adevăraţii asistaţi social sunt cântăreţii care preamăresc politicienii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bittman FOTO arhivă
Dan Bittman FOTO arhivă

Dan Bittman (56 de ani) a stârnit critici în mediul online după evenimentul organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea (45 de ani), care marchează „50 de ani de Sector 5“, eveniment pe care cântăreţul l-a prezentat.

Dan Bittman a fost criticat după ce a ţinut un discurs la evenimentul organizat de primarul Daniel Florea, care marchează 50 de ani de la prima atestare documentară a Sectorului 5, şi pe care solistul trupei Holograf l-a prezentat. 

   

„Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea! Dom’ primar, dar văd că... merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu... Extraordinar, toată lumea-i fericită“, şi-a început artistul discursul de prezentare.   

„Suntem singurul Sector cu spor pozitiv din Bucureşti“, intervine primarul PSD Daniel Florea. 

„Să dea Dumnezeu să rămâneţi aşa (...). Văd că toată lumea e fericită, bucuroasă şi asta înseamnă că domnul primar face o treabă foarte bună. Felicitări!“, a mai spus Bittman. Evenimentul organizat de primăria Sectorului 5 a costat 700.000 de euro, potrivit Recorder.  

Astfel, cântăreţul a fost criticat pentru faptul că „a acceptat să preamărească politicienii, plătit fiind din fonduri publice“. 

  

„Vai ce frummy aţi prezentat dumneavoastră evenimentul organizat de primăria Sectorului 5. Vi se pare că e minunat în sector? Vi se pare minunată sărăcia din Ferentari? Vai, dar oare câte pacheţele ar fi putut cumpăra primăria din banii pe care vi i-a dat dumneavoastră să ridicaţi un monument, aşa, din vorbe primarului? Să vă fie ruşine!“, i-a transmis activista pentru drepturile omului, Zamfi Irina.

   

Dan Bittman a răspuns printr-un comentariu pe Facebook, pe care l-a şters ulterior. „Mi se pare că exageraţi şi că ar trebui să intraţi în pământ de ruşine atunci când, fără să mă cunoaşteţi, vă permiteţi să mă jigniţi atât pe mine cât şi pe toţi cei care au participat la eveniment. V-aţi obişnuit în România că toţi trebuie să trăim şi să gândim după placul unei majorităţi bolnave, ei bine, eu nu fac parte din majoritatea dvs. şi mă mândresc cu asta, puteţi să scuipaţi, să vă urâţi, să vă jigniţi între voi cât doriţi, menirea mea a fost şi va fi alta pe acest pământ şi sunt tare bucuros că nu fac parte din ea“, a fost replica artistului. 

„Adevăraţii asistaţi sociali ai României: oamenii celebri, plătiţi din fonduri publice, să preamărească politicienii. E mândru! Hai, bravo, şi eu aş fi dacă mi-ar căda aşa purcoi de bani doar ca să mănânc rahat pe o scenă“, a completat Zamfi Irina. 

„Aşa, hai daţi cu oala cu fecale, hai cu frustrările, hai cu SRI-ul“, a fost replica lui Dan Bittman, care şi-a şters ulterior comentariile de pe pagina sa de Facebook. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite