Sarah Paulson & Holland Taylor: strania poveste de iubire a actriţei din „Ratched“ cu veterana din „Doi bărbaţi şi jumătate“

Sarah Paulson & Holland Taylor: strania poveste de iubire a actriţei din „Ratched“ cu veterana din „Doi bărbaţi şi jumătate“

Sarah Paulson şi Holland Taylor

Amândouă sunt actriţe foarte talentate şi apreciate: una, graţie unui rol dintr-un serial de comedie devenit clasic, cealaltă graţie mai multor roluri, cel mai recent fiind din serialul Netflix Ratched.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sunt aplaudate şi admirate separat - dar una are 45 de ani, iar cealaltă are 77 de ani. Le despart 32 de ani şi nimeni nu le-ar fi văzut împreună. Povestea lor de iubire sfidează, însă, Hollywood-ul.

Iar Sarah nu face decât să pledeze elegant, cu atâta rafinament şi talent, pentru o astfel de iubire în serialul deja fenomen "Ratched", despre viaţa zbuciumată a unei asistente medicale dintr-un spital pentru bolnavii psihic, unde se petrec mai multe crime.

Inspirat de "Zbor deasupra unui cuib de cuci", serialul abordează cele mai spinoase teme ale anilor '50-'60 - pornind de la modalităţile greşite de a trata problemele psihice, culminând cu scandaloasa lobotomie, procedură care a fost masiv folosită în acei ani, producând numeroase victime înainte de a fi interzisă ca o gravă eroare medicală.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările