Sarah Jessica Parker, apărată de o actriţă din serialul „Divorce“ în disputa iscată de Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker, apărată de o actriţă din serialul „Divorce“ în disputa iscată de Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker (Frances) şi Molly Shannon (Diane), în serialul „Divorce“ FOTO HBO

Molly Shannon, care joacă alături de Sarah Jessica Parker în serialul „Divorce“ de la HBO, a sărit în apărarea colegei sale după ce actriţa a fost atacată de fosta colegă din „Sex and the City“, Kim Cattrall.

Ştiri pe aceeaşi temă

Saptămâna trecută, într-un mesaj pe Instagram, Kim Cattrall a numit-o „crudă“ şi „ipocrită“ pe Sarah Jessica Parker şi i-a cerut să nu se mai folosească de tragedia familiei sale pentru a-şi recăpăta imaginea de «persoană drăguţă», după ce Parker i-a transmis condoleanţe pentru moartea fratelui ei. Întreaga poveste o puteţi citi AICI.
 
Molly Shannon, care în serialul „Divorce“ joacă rolul prietenei personajului interpretat de Sarah Jessica Parker, a spus numai cuvinte frumoase despre colega sa.
 
„Nu am citit povestea, dar ştiu că, pentru mine, Sarah este atât de încurajatoare şi de minunată şi ne înţelegem foarte bine“, a declarat actriţa pentru Entertainment Tonight.
 
Referindu-se la colaborarea lor din serial, Shannon a continuat: „Nu simt că muncesc, pentru că avem atât de multe în comun, iar ei îi plac femeile amuzante, este amabilă şi îţi oferă sincer sprijinul, este un fel de fata fetelor. Mă simt norocoasă că lucrez cu ea.“
 
citeste totul despre: