Sarah Hyland a izbucnit în lacrimi când şi-a arătat cicatricile cauzate de cele 16 operaţii suferite şi a dezvăluit că a vrut să se sinucidă FOTO

Sarah Hyland a izbucnit în lacrimi când şi-a arătat cicatricile cauzate de cele 16 operaţii suferite şi a dezvăluit că a vrut să se sinucidă FOTO

Sarah Hyland FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Sarah Hyland (28 de ani), cunoscută pentru rolul din serialul „Modern Family“, a arătat în lacrimi cicatricile lăsate de cele 16 intervenţii chirurgicale pe care le-a suferit, după ce recent a mărturisit că a avut intenţii suicidale ca urmare a eşecului primei operaţii de transplant de rinichi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sarah Hyland a vorbit deschis despre numeroasele probleme de sănătate cu care se confruntă, printre care faptul că a suferit două transplanturi de rinichi.

Tânăra actriţă şi-a arătat şi cicatricile, recunoscând însă că încă îi vine greu să facă acest lucru, într-un interviu video emoţionant pentru revista „Self“, citat de Daily Mail.  
 
„Din punct de vedere psihic, încă îmi vine greu să trec peste asta. Personal, cred că pentru cineva care este atât de micuţ (are 1,57 metri - n.r.) să aibă un stomac care arată precum turnul din New Jersey, demonstrează cu adevărat cine sunt şi cât de puternică sunt“, a declarat Hyland. 
 
FOTO Daily Mail/Self

Sarah a prezentat cicatricile cauzate de operaţiile ei şi le-a comparat cu „un atac de sabie samurai sau o muşcătură de rechin“. Actriţa din „Modern Family“ a explicat, de asemenea, că a suferit şapte operaţii înainte de vârsta de patru ani şi de atunci numărul a ajuns la aproximativ 16 înainte de vârsta de 27 de ani.
 

Displazia renală, boala de care suferă Sarah, apare atunci când unul sau ambii rinichi ai fătului nu se dezvoltă în mod normal. Sarah a fost diagnosticată cu condiţie fizică de copil, iar în mai, ea a dezvăluit câteva dintre problemele sale de sănătate, inclusiv modul în care greutatea ei a scăzut dramatic. Actriţa suferă, de asemenea, de endometrioză şi a dezvoltat o hernie abdominală la începutul acestui an.

 
În anul 2012, Sarah a suferit primul ei transplant de rinichi, donat de tatăl ei, Edward James. Cu toate acestea, spre sfârşitul anului 2016, rinichii au început să se deterioreze, din motive care încă nu sunt cunoscute.
 
„Am făcut toate aceste teste şi toate aceste tratamente pentru a încerca să salvăm rinichiul, dar doctorii mi-au spus că rinichiul pe care l-am primit a fost ca o casă care a luat foc“, a spus ea.
 
Sarah Hyland şi tatăl ei, Edward James FOTO Daily Mail/Film Magic

Sarah a fost apoi supusă dializei de trei ori pe săptămână, fiecare sesiune având câte patru ore, între februarie 2017 şi octombrie 2017. În luna iulie a anului trecut, ea a aflat că fratele ei mai mic, Ian, era compatibil pentru a face un nou transplant.
 
Hyland a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că s-a gândit să se sinucidă ca urmare a eşecului primului ei transplant de rinichi, pe care organismul l-a respins, urmând o a doua operaţie în 2017: „Toată viaţa mea m-am simţit ca o povară“.
 
„Când un membru al familiei îţi oferă o a doua şansă la viaţă şi operaţia nu reuşeşte, simţi că e vina ta. Şi nu este, dar se întâmplă. Când un al doilea membru al familiei, fratele mai mic, vrea să-ţi dea o nouă şansă la viaţă, trebuie să ai grijă, e înfricoşător, pentru că nu vrei să îl dezamăgeşti“, a mărturisit ea. 
 
Sarah Hyland şi fratele ei, Ian FOTO Instagram 

Din fericire, Sarah a confirmat, în timpul interviului, că nu a existat nicio respingere a celui de-al doilea transplant de rinichi şi că este vindecată. 
 
Sarah a adăugat că afecţiunile fizice au avut un efect enorm asupra sănătăţii sale mintale şi chiar a avut în vedere sinuciderea: „De multă vreme mă gândeam la sinucidere, pentru că nu am vrut să fie un eşec cu fratele meu mai mic, aşa cum a fost cu tatăl meu“.   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: