Sandra Bullock este femeia anului 2010

Actriţa în vârstă de 46 de ani a primit acest titlu din partea editorilor revistei americane „People“. Sandra Bullock a fost recompensată pentru că a făcut faţă cu brio unui an marcat de suişuri şi coborâşuri atât pe plan personal, cât şi profesional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi a avut un an bun din punct de vedere profesional - a primit în luna martie un Premiu Oscar la categoria Cea mai bună actriţă, pentru rolul din lungmetrajul „The Blind Side/Povestea unui campion" - pe plan personal, Bullock s-a confruntat cu experienţa neplăcută a unui divorţ. Editorii revistei „People" au decis ca distincţia Femeia anului 2010 să fie acordată Sandrei Bullock.

Argumentul principal a fost faptul că actriţa a reuşit să treacă cu capul sus peste infidelităţile fostului soţ, starul TV Jesse James, de care a şi divorţat ulterior, după un mariaj de cinci ani. Mai mult decât atât, imediat după încheierea mariajului şi a scandalului, Bullock a adoptat un băieţel de culoare, pe Louis, întocmai ca şi personajul său, Leigh Anne Tuohy din filmul „The Blind Side".

Cea mai bine plătită actriţă

„Deşi în viaţă se întâmplă şi lucruri rele, ea ştie cu siguranţă cum să se bucure de cele bune. Iar Louis este o minunată celebrare a lucrurilor bune", a declarat o sursă apropiată actriţei şi citată de revista „People". Aceeaşi sursă a mai spus că starul se concentrează momentan pe următorul ei proiect cinematografic.

Tot anul acesta, Bullock s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, reuşind să strângă suma de 56 de milioane de dolari în decursul lui 2010. Banii reprezintă onorariile actriţei pentru rolurile din filmele „The Proposal" şi „The Blind Side".

Totodată, revista „People" a alcătuit şi topul Celor mai interesanţi oameni ai anului 2010. Printre aceştia se numără Angelina Jolie şi Brad Pitt, supranumiţi „părinţi moderni", Michael Douglas (diagnosticat cu cancer) - „luptătorul", Ryan Reynolds - „cel mai sexy bărbat", prinţul William şi Kate Middleton - „cuplul roial" şi Ricky Martin - „mândru şi dezinhibat".  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările