Sandra Bullock, cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit revistei „People“

Sandra Bullock, cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit revistei „People“

Sandra Bullock a mai câştigat, în 2014, şi de titlul de cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood

Actriţa Sandra Bullock, în vârstă de 50 de ani, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, într-un top realizat anual de revista americană „People“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sandra Bullock consideră însă titlul de cea mai frumoasă femeie drept unul „ridicol“, dezvăluind într-un interviu pentru „People“ că a râs atunci când a primit vestea: „Serios. Mi-am zis «E ridicol!» Nu am vrut să spun nimănui.“

„Frumuseţea adevărată stă în simplitate. Mai ales în oraşul ăsta, în care e atât de greu să nu spui: «Ah, trebuie să arăt aşa». Nu, fii o persoană bună, fii o mamă bună, fă o treabă bună cu pregătirea mesei de prânz, lasă pe cineva să ţi-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoşi sunt cei care nu se străduiesc să pară frumoşi“, a declarat artista.

În afară de rolul de mamă a unui băieţel adoptat, în vârstă de cinci ani, Bullock a dezvăluit că o dietă sănătoasă şi sportul o ajută să-şi păstreze echilibrul.

sandra bullockSandra Bullock a realizat un pictorial şi a acordat un interviu pentru publicaţia americană FOTO People 

În 2014, Bullock a ocupat locul fruntaş în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, veniturile obţinute în perioada iunie 2013 – iulie 2014 fiind estimate la 51 de milioane de dolari, în mare parte datorită rolului din SF-ul „Misiune în spaţiu/Gravity“, care a fost un succes la box office, dar şi în rândul criticilor de film. 

Printre cele 193 de celebrităţi aflate pe lista întocmită de revista „People“ se mai numără şi cântăreaţa Ariana Grande (21 de ani), actriţele Shay Mitchell (28 de ani), Gabrielle Union (42 de ani), Taraji P. Henson (44 de ani) şi vedeta de televiziune şi modelul Gigi Hadid (20 de ani).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările