Sanda Nicola şi viaţa departe de televiziune: „Simt fericirea când mă trezesc lângă Agnes şi Liviu“

Sanda Nicola şi viaţa departe de televiziune: „Simt fericirea când mă trezesc lângă Agnes şi Liviu“

Sanda Nicola şi familia

A renunţat la televiziune, a hotărât să accepte o nouă provocare, să ducă o nouă bătălie, pentru că astăzi Sanda Nicola nu mai e doar profesionistul care nu jongla cu jumătăţile de măsură, e o altă femeie, cu alte priorităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sanda a povestit pentru OK! cum arată noua ei viaţă, de ce a ales să îşi continuie drumul în Belgia, cum se remontează în faţa momentelor grele, de ce a ales să meargă la psiholog şi cât de important e un ''Iartă-mă!'' spus la momentul potrivit.

Cum e viaţa în altă ţară? E greu să o iei de la capăt în altă parte? Ce îţi place acolo, ce te dezamăgeşte?

Sanda Nicola: Abia am ajuns, deocamdată ne aranjăm o locuinţă. M-a surprins că nu prea găseşti apartamente de închiriat gata mobilate şi nu aş fi vrut să fac o cheltuială prea mare doar pentru o mutare temporară în Belgia, dar n-am avut încotro. Ţara nu mi-e complet străină, am fost în multe delegaţii aici, ştiam la ce să mă aştept. E curat, e multă ordine şi disciplină, oamenii sunt relaxaţi, vremea e schimbătoare de la un minut la altul, te îmbraci ca să te dezbraci şi apoi iar te îmbraci, dar e o încântare să te plimbi pe străzi, să mergi în drumeţii şi să-ţi goleşti mintea de gânduri toxice.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: