Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, prima apariţie pe scenă după ce a suferit un transplant de inimă VIDEO

Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017, prima apariţie pe scenă după ce a suferit un transplant de inimă VIDEO

Salvador Sobral a revenit pe scenă pentru prima dată după ce a suferit un transplant de inimă FOTO Getty Images

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, care a câştigat cea mai recentă ediţie a Eurovision Song Contest, a urcat pe scenă, sâmbătă, pentru prima dată după ce a suferit un transplant de inimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Salvador Sobral (28 de ani) a surprins publicul urcând pe scenă alături de Luísa Sobral, care susţinea un concert la cazinoul din Estoril, o parohie a municipiului portughez Cascais. 
 
Cei doi fraţi au cântat „Amar pelos dois”, melodia cu care Salvador Sobral a obţinut prima victorie a Portugaliei la concursul Eurovision, potrivit EFE, citat de News.ro. 
 
În decembrie, Salvador Sobral a fost supus unui transplant de inimă la spitalul Santa Cruz din Lisabona. 
 
Înainte de această surpriză făcută publicului, cel mai recent concert susţinut de Salvador Sobral a avut loc pe 8 septembrie 2017, spectacolul fiind organizat în grădinile cazinoului din Estoril.
 
 
Salvador Sobral va deschide finala ediţiei din acest an a concursului Eurovision, care va avea loc pe 12 mai la Lisabona. El va interpreta piesa „Amar Pelos Dois”, dar şi melodii noi de pe albumul pe care se pregăteşte să îl lanseze.
 
La evenimentul din Lisabona, acordurile muzicii tradiţionale portugheze se împletesc cu soundul electronic. După deschiderea finalei Eurovision 2018, va urma „Parada drapelelor“, la care Beatbombers, campionii mondiali ai muzicii „scratch“, vor asigura o atmosferă cu adevărat electrizantă. Într-o notă similară, DJ Branko ne va purta într-o călătorie în jurul lumii, aducând ritmurile lusitane din Capul Verde, Angola, Portugalia şi Brazilia.
 
La Eurovision 2018 România va fi reprezentată de trupa The Humans, cu piesa „Goodbye“. Românii vor concur în a doua semifinală, în prima parte a show-ului din 10 mai. Evenimentul va fi transmis live la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+: pe 8 şi 10 mai (semifinalele) şi 12 mai (finala).
 
citeste totul despre: