Salariul Patriarhului Daniel. Are venituri lunare mai mici sau mai mari decât preşedintele Klaus Iohannis?

Salariul Patriarhului Daniel. Are venituri lunare mai mici sau mai mari decât preşedintele Klaus Iohannis?

Numele lui parcă îl auzim tot mai des de când e pandemie de coronavirus în România. Patriarhul Daniel i-a încurajat mereu pe credincioşi la rugăciune, mai ales în aceste momente complicate nu doar pentru România, ci pentru întreaga lume. Pentru activitatea sa din cadrul biserii, Patriarhul Daniel primeşte un salariu pe măsură, aproape cât preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la începutul lui 2019, Patriarhul Daniel are o remuneraţie mult mai mare. Şeful Bisericii Ortodoxe Române a beneficiat atunci de mărire de salariu. Schimbarea a fost datorată creşterii salariului minim pe economie. Parlamentarii, membrii Guvernului, preşedintele ţării, dar şi aleşii locali au obţinut atunci o majorare a salariilor cu aproape 10%

În anul 2018, salariul Patriarhului Daniel era de 16.600 de lei, salariu egal cu preşedintele Senatului României. Iată că acum Patriarhul Daniel ia şi mai mult. 

Citeşte aici continuarea!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările