Sacrificiul emoţionant pe care Prinţul Harry l-a făcut pentru fratele său când a aflat că o va cere în căsătorie pe Kate Middleton FOTO

Sacrificiul emoţionant pe care Prinţul Harry l-a făcut pentru fratele său când a aflat că o va cere în căsătorie pe Kate Middleton FOTO

Prinţul William şi Ducesa de Cambridge s-au logodit în anul 2010, iar Prinţul Harry a jucat un rol important FOTO Guliver/Getty Images

Fără îndoială, Prinţii William şi Harry au o relaţie apropiată, iar aceasta este întărită de un gest emoţionant, recent scos la iveală, pe care Harry l-a făcut pentru fratele său mai mare în momentul în care a aflat că o va cere în căsătorie pe Ducesa de Cambridge.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kate Middleton, William şi Harry au o legătură extrem de specială şi acest lucru se poate vedea clar de fiecare dată când apar împreună în public. Însă ce mulţi oameni s-ar putea să nu ştie este sacrificiul minunat pe care Harry l-a făcut pentru fratele său mai mare, când acesta s-a logodit cu Ducesa în anul 2010. 
 
După tragica moarte a Prinţesei Diana, în 1997, cei doi fraţi au putut să-şi aleagă din Palatul Kensington câte un obiect ce i-a aparţinut mamei lor, potrivit unor surse apropiate Familiei Regale. 
 
„William a ales ceasul Cartier, iar Harry şi-a dorit inelul de logodnă cu safir şi diamant“, a dezvăluit sursa pentru Daily Star. 
 
Totuşi, când a aflat că fratele lui o să o ceară în căsătorie pe Kate Middleton, Harry i-a oferit inelul mamei lor, un gest minunat, având în vedere că avea o valoare sentimentală uriaşă. „Au avut şi o înţelegere conform căreia primul care se va logodi va folosi inelul mamei lor“, a mai afirmat sursa. 

Kate Middleton, cu inelul de logodnă la vedere, alături de Prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images 


Din toamna anului trecut, Prinţul Harry are o relaţie cu actriţa americană Meghan Markle, iar presa britanică vorbeşte despre planurile serioase ale cuplului de a se căsători. Dacă într-adevăr Harry îi va cere mâna, surse apropiate Casei Regale spun că este foarte probabil ca inelul de logodnă să fie special creat cu ajutorul diamantelor de la coroniţele purtate de Lady Di. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările