Russell Crowe, acuzat că a atacat o cântăreaţă: „Ţi-ar plăcea dacă aş sparge paharul şi v-aş înjunghia, iar sângele ar ţâşni ca în filmele lui Tarantino?“

Russell Crowe, acuzat că a atacat o cântăreaţă: „Ţi-ar plăcea dacă aş sparge paharul şi v-aş înjunghia, iar sângele ar ţâşni ca în filmele lui Tarantino?“

Russell Crowe ar fi agresat-o pe Azealia Banks, numai că lucrurile nu stau aşa cum cântăreaţa a declarat FOTO Hepta

Russell Crowe este acuzat de cântăreaţa Azealia Banks că ar fi încercat să o atace în timpul unei petreceri, dar martorii o contrazic, spunând că, de fapt, ea este cea care a pornit un conflict odată cu o declaraţie bizară.

Varianta cântăreţei americane 

Azealia Banks, o cântăreaţă rapp americană, în vârstă de 25 de ani, pretinde că actorul Russell Crowe (52 de ani) ar fi atacat-o şi molestat-o în timpul unei petreceri la care cei doi erau prezenţi, scrie „Daily Mail“. „Ca să recapitulez ce mi s-a întâmplat în această noapte. Am fost la o petrecere la apartamentul lui Russell Crowe, acolo unde m-a numit «cioară», m-a strâns cu mâinile de gât şi m-a dat afară. Bărbaţii care se aflau acolo au permis ca asta să se întâmple. Mă simt groaznic“, a scris vedeta pe Facebook. „Aş fi vrut ca cineva să fie acolo să îl bată pentru mine“, a mai zis ea. Dar, la scurt timp, cântăreaţa a şters postarea pentru că martori oculari au spus o poveste diferită. 

Cum a pornit conflictul 

Potrivit unei surse citate de „Daily Mail“, martorii incidentului spun că Azealia a fost cea care l-a agresat pe Crowe, actorul fiind nevoit să o dea pe cântăreaţă afară din cauza comportamentului ei violent. Martorii oculari spun că Banks a făcut o declaraţie bizară. Ea ar fi spus că ar vrea să îi taie gâtul lui Crowe cu paharul de vin şi chiar ar fi încercat acest lucru, dar actorul a oprit-o. Incidentul ar fi avut loc sâmbătă seara, în camera de hotel a lui Crowe, din Hotelul Beverly Hills.

Azealia Banks ar fi ajuns la petrecerea lui Crowe graţie rapperului RZA, care a colaborat cu actorul şi care a semnat-o recent pe artistă la casa lui de discuri. Russell Crowe ar fi invitat aproximativ 10 persoane în camera de hotel pentru a asculta o selecţie de muzică. Potrivit unor surse TMZ, conflictul ar fi început atunci când Banks ar fi zis că muzica nu e pe placul ei, numindu-i pe cei prezenţi drept „oameni albi plictisitori“. 

Azealia Banks şi-a vărsat nervii pe Facebook FOTO „Daily Mail“ 

Declaraţiile bizare ale cântăreţei 

Atunci când o altă femeie prezentă la petrecere i-a luat apărarea lui Crowe, Banks ar fi spus: „Ţi-ar plăcea dacă aş sparge paharul şi v-aş înjunghia în gât cu ciobul, iar sângele ar ţâşni la fel ca în filmele lui Tarantino?“. Crowe ar fi rămas calm până în clipa în care Banks ar fi încercat să spargă un pahar şi să îl atace. Actorul ar fi apucat-o de mână şi ar fi dat-o afară din apartament, ca mai apoi paznicii să o trimită acasă. Cel puţin patru dintre martori care au oferit declaraţii la poliţie au descris comportamentul cântăreţei drept „dezordonat“. Până în prezent, reprezentanţii celor două vedete nu au comentat incidentul. 

Azealia Banks reuşeşte să stârnească conflicte în orice situaţie FOTO „Daily Mail“ 

Pentru Banks nu este primul incident de acest fel. Anul trecut a agresat un paznic de la un club de noapte, iar luna trecută nu s-a prezentat în faţa judecătorului pentru a-şi clarifica fapta. Azealia Banks este acuzată de agresiune, tentativă de agresiune şi comportament turbulent după ce ar fi muşcat o femeie bodyguard de piept. Cântăreaţa mai este cunoscută pentru răfuielile virtuale pe care le are pe Twitter cu alţi rapperi, dar şi cu politicieni americani. Recent, a adresat injurii rasiste şi homofobe la adresa lui Zayn Malik, fost component One Direction. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: