Roy Horn, celebru magician din Las Vegas, parte a duo-ului „Siegfried şi Roy“,  a murit din cauza coronavirusului

Roy Horn, celebru magician din Las Vegas, parte a duo-ului „Siegfried şi Roy“,  a murit din cauza coronavirusului

Roy Horn, în 2002. Foto EPA EFE

Prestidigitatorul american Roy Horn, jumătatea celebrului duo din Las Vegas "Siegfried şi Roy", a murit vineri la vârsta de 75 de ani ca urmare a complicaţiilor din cauza noului coronavirus, a anunţat agentul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Diagnosticat pozitiv cu Covid-19 săptămâna trecută, Roy Horn a murit la spitalul Mountain View din Las Vegas.

În capitala divertismentului şi a cazinourilor din vestul american, duo-ul Siegfried Fischbacher, de origine germană, a fost unul dintre cele mai populare timp de mai mulţi ani cu costume extravagante şi momente cu tigri, elefanţi sau şerpi. 

Dar în octombrie 2003, ziua în care împlinea 59 de ani, Roy Horn a fost atacat, în timpul unui spectacol, de un tigru alb bengalez. Grav rănit, a avut nevoie de mult timp pentru a se reface iar show-ul nu a fost reluat. 

"Astăzi, lumea a pierdut pe unul dintre marii săi magicieni, dar eu mi-am pierdut cel mai bun prieten", a declarat Siegfried Fischbacher într-un comunicat publicat de mass-media amerciane. "Nu ar putea exista Siegfried fără Roy, nici Roy fără Siegfried".

Cei doi şi-a făcut debutul în Las Vegas la sfârşitul anilor 1960, cu sute de spectacole, în special la clubul Mirage din 1990 până la atacul tigrului din 2003. "Siegried şi Roy" au mai apărut împreună o dată, în 2009, şi s-au retras oficial în 2010. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările