Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit civil cu Silviu Bulugioiu. Primele imagini de la nuntă: „După ani foarte grei am ajuns să ne bucurăm“ FOTO

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit civil cu Silviu Bulugioiu. Primele imagini de la nuntă: „După ani foarte grei am ajuns să ne bucurăm“ FOTO

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit civil cu Silviu Bulugioiu FOTO Eduard Enea

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit sâmbătă cu Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44, iar cei doi aşteaptă deja un copil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Ciuhulescu (39 de ani), care a divorţat anul trecut după zece ani de căsnicie cu Mihai Ivănescu, alături de care are o fetiţă în vârstă de nouă ani, s-a căsătorit civil cu Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. La cununie au participat doar familia şi prietenii apropiaţi. 
 
Cei doi soţi aşteaptă şi un copil. Fosta prezentatoare a emisiunii „ProMotor“ de la Pro TV a anunţat că este însărcinată pentru a doua oară, în luna ianuarie.  
 
„Uimire, lacrimi şi fericire. Cam asta am simţit când am aflat că o să fiu din nou mămică. O să împărtăşesc bucuria mea cu voi“, a scris Roxana Ciuhulescu pe Instagram.
 
Soţul actual ai Roxanei Ciuhulescu a mărturisit că este foarte fericit că s-au căsătorit şi că aşteaptă un băiat. „Sunt foarte fericit. Este o bucurie. Ne aşteptam să fie un eveniment privat. Suntem bucuroşi că după ani foarte grei am ajuns să ne bucurăm“, a declarat Silviu Bulugioiu.
 
Roxana Ciuhulescu a scris pe blogul personal despre cât de fericită se simte alături de noul ei soţ şi mărturiseşte că sarcina a venit „ca un dar de la Dumnezeu“, după numeroase încercări nereuşite de fertilizare in vitro. 
 
„2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie: decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! –  iubită.…ahh, era să uit  şi «umpic» gravidă. Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit –  un frăţior. Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare. Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos, a scris vedeta pe blogul personal.
 
Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a anunţat în vara anului trecut că divorţează de Mihai Ivănescu (54 de ani) după zece ani. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani. În ianuarie 2018, vedeta a anunţat că s-a logodit cu Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: