Roxana Ciuhulescu a născut chiar de ziua soţului: vedeta a publicat prima imagine cu bebeluşul

Roxana Ciuhulescu a născut chiar de ziua soţului: vedeta a publicat prima imagine cu bebeluşul

Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu s-au căsătorit în luna martie a acestui an FOTO Ion Cota/Facebook Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a născut al doilea copil chiar de ziua soţului ei. Fosta prezentatoare Pro TV a dezvăluit numele bebeluşului, precum şi prima imagine cu acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu, preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure, au devenit părinţii unui băieţel, care va purta numele Cezar Ioan. Fosta prezentatoare a emisiunii „ProMotor“ a născut prin cezariană şi a publicat prima imagine cu bebeluşul, care a cântărit  4.260 grame şi a măsurat 53 de centimetri.
 
„Astăzi aniversez două evenimente esenţiale ale vieţii mele. Primul este echilibrul pe care l-am descoperit în tot ce înseamnă existenţa mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de naştere şi îi dau în dar, în afară de toată iubirea mea, cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni părinţii unui băiat. Iar aceste două mari bucurii completează perfect fericirea noastră. A întregii noastre familii. La mulţi ani, iubitule, şi abia aştept să ne cânte Cezar urările mai pe seară“, a transmis Roxana Ciuhulescu. 
 
 
Vedeta mai are o fiică în vârstă de 10 ani din mariajul de zece ani cu Mihai Ivănescu, de care a divorţat în vara lui 2017. La începutul acestui an, Roxana Ciuhulescu a anunţat că s-a logodit cu Silviu Bulugioiu, iar în martie cei doi s-au căsătorit. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: