Romaniţa Iovan: Simplitatea rochiei de mireasă a lui Kate reprezintă eleganţa supremă

Romaniţa Iovan: Simplitatea rochiei de mireasă a lui Kate reprezintă eleganţa supremă

Kate Middleton, în rochie de mireasă, la catedrală

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan a apreciat că tocmai simplitatea rochiei de mireasă pe care a purtat-o Kate, i-a da prinţesei eleganţa supremă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"A fost un eveniment foarte cald, plin de sensibilitate şi de emoţie. Această nuntă a fost plină de culoare", a declarat Romaniţa Iovan la Realitatea TV.

Romaniţa a precizat că tocmai simplitatea rochiei de mireasă a lui Kate i-a conferit eleganţa supremă. Creatoarea de modă a subliniat că nu trebuie făcute comparaţii cu rochia Prinţesei Diana, întrucât atunci erau alte vremuri şi altă modă.

"A ştiut să o poarte cu eleganţa necesară, să o poarte cu mândrie. Catherine are atitudine de prinţesă", a mai spus Romaniţa.

O bilă albă din partea Romaniţei a primit rochia mamei lui Catherine, Carol Middleton, însă, deşi apreciată de foarte multe persoane, toaleta Victoriei Beckham a primit bilă neagră. Din punctul de vedere al creatoarei de modă, Victoria s-a străduit prea mult să îşi asundă sarcina.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările