Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 82 de ani. Nu s-a ferit să recunoască că a fost prima actriţă din România care a făcut topless pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rodica Popescu Bitănescu a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani. Celebra actriţă are o poveste de viaţă impresionantă, la fel şi o poveste de iubire care i-ar putea inspira pe mulţi. De-a lungul anilor, aceasta nu s-a ferit să facă declaraţii şi mai picante despre viaţa sa profesională, a fost prima actriţă din România care a făcut topless pe scenă.

Au trecut peste 50 de ani de când este actriţă la Teatrul Naţional din Bucureşti şi aproximativ 20 de ani de când este şi dramaturg şi regizor. Cu un zâmbet molipsitor, o energie debordantă, Rodica Popescu Bitănescu a reuşit să se impună de-a lungul carierei sale drept una dintre cele talentate, căutate, dar şi îndrăgite actriţe din România.

Iată că ziua de 5 august e una specială. Actriţa a împlinit 82 de ani. Duce dorul scenei, a teatrului, dorul colegilor pe care obişnuia să îi vadă săptămânal atunci când repeta sau juca într-o piesă de teatru, căci, chiar şi la această vârstă onorabilă nu poate sta departe de marea sa iubire: actoria. De-a lungul anilor, actriţa a oferit multe detalii despre viaţa sa profesională din spatele cortinei, despre cum decurge totul între actori, între oamenii care pun în scenă decorul şi aşa mai departe. Aceasta a surprins însă când a făcut declaraţii neaşteptate: a fost prima actriţă care a făcut topless pe scenă.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite