Rock Hudson a avut mai multe relaţii cu bărbaţi, dar o singură dragoste. Pe cine a iubit actorul: „Era un uriaş blând“

Rock Hudson a avut mai multe relaţii cu bărbaţi, dar o singură dragoste. Pe cine a iubit actorul: „Era un uriaş blând“

Rock Hudson a dus o viaţă controversată, presărată cu numeroase aventuri (Foto: Profimedia)

A fost numit cel mai sexy actor din istoria filmului. Povestea lui de viaţă, presărată cu numeroase aventuri gay, este înduioşătoare. Hudson a fost prima vedetă de la Hollywood care a murit de SIDA. Înainte de a primi acest verdict, actorul ducea o viaţă dublă, pretindea că este heterosexual, dar se întâlnea cu bărbaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La înălţimea faimei sale de la începutul anilor '60, puţini oameni erau apropiaţi de Rock Hudson, dar Lee Garlington a reuşit să îi intre în graţii. “L-am adorat”, spune el.

Lee le-a spus oamenilor, la ​​30 de ani de la moartea lui Hudson, că s-au întâlnit în 1962. pe platourile unui film. „Era un star în toată lumea, dar zvonurile erau că era homosexual”, spune el. „Aşa că m-am gândit. Ce ar fi să îl studiez mai bine. M-am aşezat în faţa cabanei lui şi mă prefăceam că citesc Variety. A ieşit pe stradă, s-a uitat înapoi şi asta a fost”.

Un an mai târziu, când Garlington se despărţise de iubit, a primit un apel de la unul dintre prietenii lui Hudson, care l-a întrebat dacă i-ar plăcea să îl întâlnească pe actor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: