Robert De Niro, viaţa unui actor faimos dincolo de cortină: „Câteodată consum cocaină“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aşteptarea celei de-a opta nominalizări la Oscar, după interpretarea magistrală din The Irishman , actorul de 76 de ani nu se retrage în glorie. Pregăteşte trei filme în 2020, unul dintre ele despre România.

Nici măcar nu ştiu dacă-şi dă seama cât de bun e!“, spunea Marlon Brando după ce-l văzuse în The Godfather II (1974) pe cel care va apărea, la anul, într-un film regizat de Bobby Păunescu. Şi de-atunci mai nimic nu s-a schimbat. 45 de ani mai târziu, joacă cu aceeaşi vână şi pătrundere, calităţi care-l iau până şi pe el prin surprindere: „Eu adorm la filmele mele.“

Robert Anthony De Niro Jr. s-a născut într-o familie de pictori renumiţi în peisajul artistic newyorkez al anilor ’40 şi ’50. Virginia Admiral, mama actorului, a avut colecţii întregi expuse la muzeul Guggenheim din Veneţia şi la cel de Artă Modernă din New York, pe când soţul ei, Robert De Niro Sr., a fost un pictor, sculptor şi poet care s-a chinuit toată viaţa să scape de sărăcie şi de povara propriei sexualităţi. Homosexualitatea tatălui a şi cauzat divorţul de mama actorului pe când Robert avea numai 2 ani.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite