Robert de Niro, în proces cu fosta soţie. Care este motivul FOTO

Robert de Niro, în proces cu fosta soţie. Care este motivul FOTO

Robert De Niro şi Grace Hightower FOTO Guliver/Getty Images

Robert de Niro, în vârstă de 75 de ani, şi fosta lui soţie, Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, au divorţat recent, după 30 de ani de căsnicie, şi au împreună o fată minoră.

Ştiri pe aceeaşi temă

De Niro ar fi început o procedură pentru a obţine drept de vizită pentru fiica sa Helen (7 ani), pe care a avut-o prin intermediul unei mame purtătoare în timpul căsătoriei cu Grace Hightower, scrie The New York Post, citat de news.ro,

Actorul american şi soţia lui, Grace Hightower, care au împreună doi copii, pe Eliott, în vârstă de 20 de ani, şi pe Helen, divorţează după 30 de ani de căsnicie.

De Niro şi Hightower s-au mai despărţit înainte. Starul a depus actele pentru divorţ în 1999, dar cinci ani mai târziu,cei doi şi-au reînnoit jurămintele. 

The New York Post mai scrie că celebrul actor a depus dosarul de divorţ în decembrie 2018 într-o manieră discretă, folosind o procedură anonimă, o jurisprudenţă care permite a nu fi menţionată identitatea soţilor. 

Starul nu a dorit să confirme divorţul atunci când au apărut zvonuri, dar a recunoscut că sunt „într-o perioadă de tranziţie“, evocând „un proces dificil, dar constructiv“.

„Eu şi Grace avem doi copii frumoşi împreună. Intrăm într-o perioadă de tranziţie în relaţia noastră, care e un proces dificil, dar constructiv. O consider pe Grace o mamă minunată şi cer intimitate şi respect din partea tuturor“, a fost mesajul lui De Niro. 
 
Robert De Niro  şi Grace Hightower FOTO Guliver/Getty Images
 

De Niro a vorbit despre sentimentele sale legate de căsătorie într-un interviu din 2013, când spunea că secretul unei căsnicii fericite implică „o mulţime de lucruri de oferit, dar şi de primit, în acelaşi timp“. Cu toate acestea, el a împărtăşit câteva sfaturi cu The Independent în 2014, spunând: „Singurul lucru pe care aş putea să-l spun este că, dacă te căsătoreşti, e mai simplu să te desparţi dacă nu ai copii“. 

Actorul din „Naşul“ şi-a împărţit viaţa cu Grace Hightower timp de aproape 30 de ani. A întâlnit-o la sfârşitul anilor 1980, pe când ea lucra pentur un celebru restaurant londonez şi s-au căsătorit în 1997. Grace a apărut în câteva roluri, fără însă a pătrunde cu adevărat la Hollywood. 

Starul american a mai fost căsătorit 12 ani cu actriţa Diahnne Abbott (73 de ani), cu care are doi copii, Drena (47 de ani) şi Raphael (42 de ani). Şi Toukie Smith i-a dăruit lui De Niro o pereche de gemeni, pe Aaron şi Julian. Pentru Hightower, căsătoria cu De Niro este prima. 

Robert De Niro este unul dintre cei mai apreciaţi actori, fiind câştigătorul a două Oscaruri. Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt: „Naşul: Partea II“,  „Taxi Driver“, „Raging Bull“, „Băieţi buni“, „Casino“, „Incoruptibilii“, „Promontoriul groazei“, „A fost odată în America“, „Vânătorul de cerbi“ şi „Heat“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: