Robert De Niro continuă atacurile la adresa lui Donald Trump: „Abia aştept să îl văd în închisoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert De Niro FOTO Guliver/Getty Images
Robert De Niro FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Robert De Niro (76 de ani) i-a adresat, din nou, cuvinte grele preşedintelui Statelor Unite ale Americii Donald Trump (73 de ani), mărturisind că îşi doreşte să îl vadă după gratii.

Robert De Niro este cunoscut pentru faptul că nu ratează nicio ocazie de a-şi arăta dispreţul pe care îl are pentru preşedintele Donald Trump şi nu se teme să îşi exprime părerea proastă pe care o are despre acesta. 

La premiera din cadrul Festivalului de Film de la Londra a peliculei „The Irishman“, film în care De Niro îl interpretează pe criminalul plătit Frank Sheeran, considerat vinovat de uciderea liderului sindical Jimmy Hoffa în 1975, actorul l-a numit pe şeful de stat american „gangster preşedinte“ şi a spus că abia aşteaptă să îl vadă pe Donald Trump la închisoare, scrie The Guardian. 

„Oh, abia aştept să îl văd în închisoare. Nu vreau să moară, vreau să ajungă după gratii“, a spus actorul.

Întrebat dacă vede ca pe o posibilitate arestarea lui Trump în urma anchetei în curs, aceea de destituire iniţată de democraţii din Congres, De Niro a declarat că, dacă acesta va scăpa fără să dea socoteală, atunci va fi o mare problemă. 

„Avem o problemă reală, imediată, în faptul că avem un gangster pe postul de preşedinte şi crede că poate să facă orice vrea. Problema e că, dacă scapă... avem o problemă“, a spus Robert De Niro.

De Niro a a discutat despre acest subiect şi în timpul unei înregistrări difuzate vineri, 11 octombrie: „Azi avem un preşedinte ciudat care crede că e gangster şi nici măcar nu e un gangster bun. Gangsterii au onoare, dai mâna cu ei şi se ţin de cuvânt. Dar cu el nu e cazul“.

Nu este pentru prima dată când actorul îşi arată dispreţul pentru Trump. La premiera peliculei regizate de Martin Scorsese, „The Irishman“, de la New York, De Niro l-a numit pe Trump golan, imoral şi dezonorant

    

Actorul a făcut declaraţii similare la emisiunea „The Late Show“, de pe canalul de televiziune CBS: „Sper că lucrurile vor merge mai departe, nu ştiu ce se va întâmpla, dar continui să spun, deşi nu ştiu dacă este posibil în realitate, că l-aş încătuşa, l-aş lua şi l-aş îmbrăca în salopeta portocalie“.

În 2018, De Niro l-a înjurat pe preşedintele american în direct la TV, pe scena galei Tony.

Totodată, actorul a luat şi decizia de a-i interzice accesul lui Trump în restaurantele sale din lanţul Nobu.

După ce a declarat că Trump este „complet nebun“, De Niro a făcut publică o filmare în timpul campaniei electorale prezidenţiale în care îşi descria dorinţa de a-l pocni în faţă pe republican, pe care îl numea „idiot, prost, un dezastru naţional şi o ruşine pentru America“. 

„E atât de prost. E un derbedeu, e un câine, e un porc (...) nu se pregăteşte, nu îi pasă, crede că e cel mai tare în societate, nu-şi plăteşte taxele. (...) Mă enervează atât de mult că ţara asta a ajuns în punctul acesta în care şarlatanul acesta a ajuns unde a ajuns. Se laudă despre cum ar vrea să lovească oameni în gură... ei bine, mi-ar plăcea să-i dau eu un pumn în gură“, şi-a continuat De Niro tirada, concluzionând că „America merge în direcţia greşită cu Trump“.

De asemenea, cu altă ocazie, De Niro a mai declarat că America sub administraţia Trump este „o comedie tragică şi proastă“ şi a îndemnat generaţia tânără să lupte „pentru schimbare şi pentru a stopa nebunia“. 

În urmă cu câteva luni, Robert De Niro a spus în emisiunea lui Stephen Colbert, „The Late Show“, că Donald Trump este un „gangster aspirant“, în contextul publicării raportului final al anchetei privind amestecul Rusiei în campania alegerilor prezidenţiale din SUA în 2016.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite