Robbie Williams îşi enervează vecinul, pe Jimmy Page, ascultând la maximum muzică de la Black Sabbath. Chitaristul a făcut plângere VIDEO

Robbie Williams îşi enervează vecinul, pe Jimmy Page, ascultând la maximum muzică de la Black Sabbath. Chitaristul a făcut plângere VIDEO

Starul pop Robbie Williams (44 de ani) îl deranjează pe vecinul său, chitaristul de la Led Zeppelin, Jimmy Page (75 de ani), ascultând la maximum muzica formaţiei Black Sabbath, în încercarea de a-şi rezolva conflictul cu acesta privind extensia casei, se arată într-o plângere la primărie, potrivit The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi au o dispută de mai mult timp în ceea ce priveşte extensia casei lui Robbie Williams care i-ar afecta locuinţa chitaristului, veche de la 1875. 
 
Conflictul dintre muzicienii, care locuiesc în Holland Park, în vestul Londrei, a izbucnit după ce fostul membru al formaţiei Take That a primit, anul trecut, aprobare condiţionată de a construi în subsol o piscină. 
 
Page este îngrijorat din cauza lucrărilor de excavare care ar putea deteriora reşedinţa sa de patrimoniu în stil gotic, „Tower House“. Page a locuit aici timp de 46 de ani. 
 
Într-o scrisoare adresată Royal Borough of Kensington şi Consiliului din Chelsea, care este semnată „Johnny“, se arată că Williams a ascultat muzica formaţiei Black Sabbath pentru a-şi enerva vecinul. 
 
 
Potrivit aceluiaşi document, cântăreţul a interpretat piese Pink Floyd şi Deep Purple la volum maxim, ştiind că „asta îl deranjează“ pe starul de la Led Zeppelin. 
 
„Williams s-ar fi îmbrăcat pentru a-l imita pe solistul Led Yeppelin, Robert Plant, purtând „o perucă cu păr lung şi îndesându-şi o pernă sub tricou în încercarea de a imita burta lui Robert Plant pe care a căpătat-o în ultimii ani“, potrivit textului scrisorii.
 
Este „stânjenitor“, continuă textul scrisorii, pentru că „Plant este recunsocut pentru apariţiile pe scenă cu cămaşa descheiată şi, evident, nu poate cânta în situaţia actuală“. 
 
În decembrie 2018, Williams a primit permisiunea de a face planurile de construcţie pentru piscină.
 
În orice caz, lucrările nu vor începe până când membrii consiliului se asigură că nivelul vibraţiilor va fi monitorizat, precum şi stabilitatea solului. Ei vor discuta şi problema unei garanţii din partea lui Williams, care ar putea fi reţinută în cazul în care condiţiile ar fi încălcate sau s-ar produce pagube.
 
Permisul de construcţie este supus unui acord juridic, care trebuie să fie aprobat de comitetul de planificare a cererilor, care va fi discutat într-o altă întâlnire, anul viitor.  
 
De asemenea, relaţiile dintre cei doi artişti sunt în continuare tensionate, după cum declara Williams, într-un interviu recent: „Nu ştiu dacă există neapărat un câştigător. Eu ştiu că pentru voi e o poveste grozavă şi sunt mulţumit de asta, mai mult decât mulţumit. Sunt foarte încântat în schimb că e vorba de Jimmy Page şi nu de altcineva. E până la urmă Jimmy Page, chitaristul de la Led Zeppelin …şi vecinul care nu te-ar ajuta în veci, ştiţi voi!“.
 
„Nu suntem prieteni, să fim serioşi. Nu îl cunosc pe Jimmy Page. Ne-am întâlnit întâmplător de câteva ori, dar asta s-a întâmplat cu ani în urmă.“, a mai declarat anterior Robbie Williams, potrivit The Sun. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: