Rihanna va primi primul Icon Award din istoria galei American Music Awards

Rihanna va primi primul Icon Award din istoria galei American Music Awards

Rihanna şi-a sporit notorietatea la nivel global, prin apariţii controversate şi hituri no 1

Cântăreaţa Rihanna va fi recompensată cu primul Icon Award din istoria galei American Music Awards, distincţie ce va fi acordată începând cu ediţia din acest an a evenimentului.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cântăreaţa va fi recompensată cu această distincţie în cadrul galei American Music Awards 2013, ce va avea loc pe 24 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles, potrivit contactmusic.com. Rihannava primi acest premiu pentru "profunda influenţă" pe care o are în domeniul muzicii pop, la nivel internaţional.

Pentru Rihanna, Icon Award va fi cel de-al şaptelea premiu primit de-a lungul timpului la American Music Awards.

Duoul Macklemore & Ryan Lewis conduce în topul artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări - şase - la American Music Awards (AMA) 2013, o gală la care va concura inclusiv la categoriile "artistul anului", "artistul debutant al anului" şi "single-ul anului" ("Thrift Shop").

Câştigătorii de la gala AMA 2013 vor fi aleşi pe baza voturilor exprimate de fani pe internet.

Cea de-a 41-a ediţie a galei American Music Awards va avea loc pe 24 noiembrie, la Nokia Theatre din Los Angeles. Gala va fi difuzată în direct de postul de televiziune ABC.

American Music Awards sunt unele dintre cele mai importante premii din industria muzicală americană, alături de Grammy şi Billboard Music.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şase premii Grammy.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: