Rihanna, despre lupta cu anxietatea: „Societatea vrea să mă simt de parcă fac ceva greşit“. Cum a pozat împotriva rasismului în revista Vogue FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rihanna a vorbit despre dorinţa de a deveni mamă şi despre lupta cu anxietatea FOTO Guliver/Getty Images
Rihanna a vorbit despre dorinţa de a deveni mamă şi despre lupta cu anxietatea FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa Rihanna (32 de ani) a vorbit despre lupta ei cu anxietatea, într-un interviu pentru Vogue, şi a mărturisit că în următorii 10 ani plănuieşte să aibă o familie cu patru copii, indiferent dacă va fi căsătorită sau nu.

Rihanna şi-a împărtăşit planurile de a-şi extinde familia în următorii 10 ani şi a detaliat lupta cu anxietatea, într-un nou interviu pentru revista Vogue, scrie Daily Mail.

Împărtăşind aspiraţiile personale, cântăreaţa a dezvăluit că îşi doreşte să aibă „trei sau patru copii“, chiar şi singură dacă nu îl va găsi pe „cel dintâi“: „O voi face singură? La naiba, da! Voi avea copii - trei sau patru“.

„Simt că societatea vrea să mă simt de parcă fac ceva greşit“, a mai spus ea. 

Rihanna, care s-a despărţit de miliardarul saudit Hassan Jameel în ianuarie, după o relaţie de trei ani, a insistat că o relaţie nu îi va împiedica planurile sale de a deveni mamă.

Descriind „dragostea“ ca fiind la cel mai înalt nivel când eşti părinte, Rihanna a spus: „Oamenii te percep ca mai puţin mamă dacă nu există un tată în viaţa copiilor tăi“.

„Dar singurul lucru care contează este fericirea, asta este singura relaţie sănătoasă dintre un părinte şi un copil. Acesta este singurul lucru care poate creşte un copil cu adevărat – iubirea“, a continuat vedeta.

Rihanna a luptat cu anxietatea

Rihanna a dezvăluit că s-a confruntat cu anxietatea, iar emoţiile ei au fost odată atât de intense încât şi-a anulat momentul la premiile Grammy 2016, un reprezentant al ei susţinând că acest fapt se datora doar bronşitei. 

Cântăreaţa a explicat: „Nu-mi pot asculta vocea, ştii? Oh, sunt emoţionată chiar înainte de a urca în maşină pentru a merge la un eveniment. Poate fi devastator. Şi când păşesc pe covorul roşu, sunt ca ... Ce crezi? Am părăsit Grammy-ul o dată. În timp ce mi se aranja părul şi mi se punea machiajul. Părul mi se ridică sau mi se vede jumătate din vreun coş“.

Rihanna, prima vedetă care pozează pe coperta Vogue cu turban

Cântăreaţa, care spune că trăind la Londra şi-a deschis ochii către lupta globală împotriva rasismului şi nedreptăţii, a făcut istorie devenind prima persoană care apare pe coperta revistei britanice Vogue, ediţie ce va apărea pe 3 aprilie, purtând un turban.

   

View this post on Instagram TRUTH. @BritishVogue @StevenKleinStudio @Edward_Enninful A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Mar 30, 2020 at 1:17pm PDT

Rihanna şi-a împărtăşit gândurile despre rasism şi despre modul în care diferă America de Londra: „Cred că brutalitatea poliţiei este probabil extrem de severă în America, dar rasismul este viu peste tot. Peste tot“.

        View this post on Instagram                   Gang back in da Stu!! @Edward_Enninful and I are back at it again with @StevenKleinStudio for the May 2020 cover of @BritishVogue 🥰✊🏿 available Friday, April 3rd! . Wearing all @Burberry by @RiccardoTisci17, and a custom @StephenJonesMillinery durag. Photographed by @StevenKleinStudio and styled by @Edward_Enninful, with hair by @YusefHairNYC and @NaphiisBeautifulHair, make-up by @IsamayaFfrench using @FentyBeauty and nails by @RedHotNails. With thanks to @JillDemling. A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Mar 30, 2020 at 1:14pm PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite