Ricky Martin şi soţul lui au devenit din nou părinţi. Prima imagine cu al patrulea copil al cântăreţului

Ricky Martin şi soţul lui au devenit din nou părinţi. Prima imagine cu al patrulea copil al cântăreţului

Jwan Yosef şi Ricky Martin FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul portorican Ricky Martin (47 de ani) şi soţul lui, Jwan Yosef (34 ani), au anunţat că s-a născut cel de-al doilea copil al lor, al patrulea pentru artist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ricky Martin a anunţat că el şi soţul lui, Jwan Yosef, au devenit din nou taţi. Acesta este al patrulea copil al artistului şi al doilea pe care îl are cu actualul partener. 
 
Cântăreţul a publicat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de soţ şi cel de-al patrulea copil al său, un băieţel. 
 
„Fiul nostru Renn Martin-Yosef s-a născut“, a scris Ricky Martin în mediul online, alături de imagine.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 
În august, cuplul a publicat prima imagine a fiicei lui, care s-a născut în preajma Crăciunului 2018.
 
 
Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, care s-au născut atunci când cântăreţul avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González. 
 
Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat. În ianuarie 2018, el a anunţat că s-a căsătorit cu artistul siriano-suedez Jwan Yosef, născut în 1985. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram şi au o relaţie din 2016.
 
Într-un interviu pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

Ricky Martin, alături de soţul său şi gemenii din relaţia anterioară 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: