Ricky Martin, homosexual de nevoie?

Ricky Martin, homosexual de nevoie?

Ricky Martin, un artist controversat

După mulţi ani în care a infirmat zvonurile legate de orientarea sa sexuală, cântăreţul latino a recunoscut pe blogul personal că este homosexual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi acesta susţine că a scăpat în sfârşit de o „povară", gurile rele din showbiz speculează că ieşirea publică a lui Martin (38 de ani) s-ar datora, mai degrabă, conului de umbră în care acesta se afla.

„Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos", a scris cântăreţul pop pe site-ul său, rickymartin.com. Adulat de milioane de femei din întreaga lume, Ricky Martin a hotărât să-şi facă publică orientarea sexuală în urma unui „proces foarte intens" de gândire, recunoscând că secretul devenise „o povară". Cântăreţul povesteşte cum a fost sfătuit să nu recunoască nimic pentru că adevărul putea să-i afecteze cariera. „Numerose persoane mi-au spus în toţi aceşti ani că tot ce am construit s-ar dărâma", a scris acesta.

Tată a doi gemeni născuţi în 2008 de către o mama purtătoare - fapt care a generat şi mai multe speculaţii din partea presei - artistul spune că băieţii săi au fost factorul hotărâtor al deciziei pe care a luat-o.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările