Ricky Martin a făcut publică prima poză cu fiica sa, pe care o are cu actualul soţ

Ricky Martin a făcut publică prima poză cu fiica sa, pe care o are cu actualul soţ

Ricky Martin şi Jwan Yosef au o relaţie din 2015 FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul Ricky Martin a făcut publică prima fotografie cu fiica sa în vârstă de doar şapte luni, pe care o are alături de soţul său, artistul Jwan Yosef.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ricky Martin a publicat pe Instagram prima fotografie cu fiica sa, Lucia Martin-Yosef, născută în urmă cu şapte luni cu ajutorul unei mame surogat. 

Imaginea a fost însoţită de mesajul: „Lumina ochilor mei!“
 
Starul portorican Ricky Martin (47 de ani) şi artistul siriano-suedez Jwan Yosef (34 de ani), care s-au căsătorit în 2017 după o relaţie de doi ani, au anunţat venirea pe lume a primului lor copil de Revelion, însă până acum nu au arătat-o lumii pe micuţă.  
View this post on Instagram

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 
 
Ricky Martin este şi tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, în vârstă de nouă ani, care s-au născut atunci când cântăreţul avea o relaţie cu omul de afaceri Carlos González. Cântăreţul a anunţat în mod public că este homosexual în 2010. 
 
Într-un interviu pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

Ricky Martin, alături de soţul său şi gemenii din relaţia anterioară 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: