Ricky Martin a anunţat că s-a căsătorit în secret şi a dezvăluit ce le-a spus copiilor când l-au întrebat de ce au doi tătici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricky Martin şi Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015 FOTO Guliver/Getty Images
Ricky Martin şi Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015 FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul portorican Ricky Martin (46 de ani) a anunţat că s-a căsătorit în secret cu partenerul său de viaţă, artistul siriano-suedez Jwan Yosef (33 de ani), alături de care are doi copii.

„Sunt soţ“, a dezvăluit Ricky Martin pentru E! News, precizând că va exista şi „o petrecere uriaşă“ peste câteva luni. Ricky Martin a mai subliniat că se simte incredibil în postura de soţ. 

„Am schimbat jurăminte, am jurat totul şi am semnat toate documentele necesare, inclusiv un contract prenupţial“, a mai spus starul, fără a oferi însă detalii despre data sau locul în care s-a desfăşurat ceremonia.

Ricky Martin şi Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015, iar un an mai târziu au anunţat că s-au logodit. Cei doi îi cresc împreună pe gemenii Valentino şi Matteo, în vârstă de 9 ani, pe care cântăreţul îi are din relaţia anterioară pe care a avut-o cu Carlos Gonzalez Abella.

Ricky Martin şi Jwan Yosef foto guliver/getty images

Ricky Martin s-a îndrăgostit mai întâi de operele soţului său FOTO Guliver/Getty Images 

Într-un alt interviu, pentru revista „Out“, Martin a explicat şi de ce îşi expune copiii pe copertele revistelor: „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate.“

image

Ricky Martin şi soţul lui s-au cunoscut după ce cântăreţul portorican, un colecţionar avid de artă modernă, a început să achiziţioneze opere create de Jwan Yosef. „El este un artist conceptual, iar eu sunt un colecţionar. Aşa că am început să caut diverse opere de artă şi i-am văzut lucrările, am luat-o razna pentru că mi-a plăcut la nebunie ce face, este foarte original, atunci l-am contactat şi l-am «colecţionat»“, a glumit artistul, citat de People.

Ricky Martin a recunoscut că este homosexual în 2010, ulterior vorbind despre eliberarea pe care a simţit-o în momentul în care a dat vestea lumii întregi. Artistul declara în 2014 pentru „Kiis FM“: „M-am simţit minunat. Mi-aş dori să o pot face din nou pentru că momentul acela a fost binecuvântat. E un sentiment uimitor şi când în sfârşit se întâmplă conştientizezi că toate temerile tale erau doar în mintea ta. Toată imensa susţinere pe care am primit-o, nu numai din partea mass-media, ci şi a fanilor, a familiei, a fost incredibilă şi, din păcate, societatea ne împinge să credem că sentimentele noastre sunt rele.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite