Richard Gere a primit resturi de pizza de la o turistă care l-a văzut căutând în gunoaie

A fost idolul milioanelor de femei. Acum a ajuns să mănânce din gunoi

O turistă din Franţa care a văzut un cerşetor scotocind prin pubelele din New York i-a oferit acestuia pizza, fără să îşi dea seama că persoana în cauză era actorul Richard Gere care turna o scenă de film.

Ştiri pe aceeaşi temă

Karine Valnais Gombeau, o franţuzoaică în vârstă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan, atunci când a văzut un bărbat cu un fes tras până la nivelul sprâncenelor, care scotocea prin pubele, potrivit publicaţiei „New York Post“. Turista ieşea dintr-o pizzerie cu soţul ei şi fiul lor în vârstă de 15 ani şi a decis să ofere acelui „cerşetor“ feliile rămase din pizza lor.

Richard Gere, în vârstă de 64 de ani, nu a ezitat şi a întrebat-o ce se afla în sacoşa pe care i-o oferea acea femeie.

„Am încercat să îi spun în engleză, dar mi-a ieşit pe jumătate în franceză. I-am spus: «Je suis desolée, but the pizza is cold» («Îmi pare rău, dar pizza este rece»)", a declarat Karine Valnais Gombeau pentru publicaţia americană.

„El mi-a răspuns: «Mulţumesc, Dumnezeu să vă binecuvânteze!»“, a adăugat ea. 

Turista franceză a părăsit zona fără să ştie că a oferit resturi de pizza unui star hollywoodian şi fără să ştie că era vorba de filmările pentru noul lungmetraj cu Richard Gere, intitulat „Time out of Mind“.
Karine a descoperit acest lucru abia după două zile, când s-a recunoscut într-o fotografie publicată de New York Post.

„A fost ceva magic, e incredibil că poate să se întâmple aşa ceva. Cred că este foarte frumos, chiar şi la vârsta lui“, a adăugat turista franceză.

Richard Gere se află în această perioadă la New York unde filmează pentru pelicula „Time Out of Mind", ce spune povestea unui bărbat fără adăpost care încearcă să reia legătura cu fiica sa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: