Richard Gere a devenit din nou tată la vârsta de 69 de ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alejandra Silva şi Richard Gere FOTO Guliver/Getty Images
Alejandra Silva şi Richard Gere FOTO Guliver/Getty Images

Richard Gere, în vârstă de 69 de ani, şi soţia sa, Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, au devenit părinţii unui băieţel, a declarat pentru CNN un apropiat al actorului.

Mai multe detalii despre data de naştere şi numele copilului nu au fost oferite, scrie news.ro.  

Este primul copil al cuplului, însă ambii mai au copii din relaţii anterioare. Gere are un fiu în vârstă de 19 ani din căsătoria cu Carey Lowell (58 de ani), iar Silva un băiat din relaţia cu fostul soţ, Govind Friedland. 

Gere şi Silva s-au căsătorit anul trecut după ce şi-au început relaţia în 2015, la scurt timp după ce ea şi-a finalizat divorţul. 

Într-o declaraţie pentru revista spaniolă „Hello!“, Alexandra Silva se declara extrem de fericită cu noua relaţie şi mărturisea că-şi doreşte copii în viitorul apropiat: „Eram cumva pierdută, fără lumină, iar viaţa mea a căpătat sens atunci când l-am cunoscut pe el. Am avut sentimentul că mi-a fost predestinat pentru a-mi arăta adevărata mea cale“. 

Imagine indisponibilă

Richard Gere şi Alejandra Silvia FOTO Guliver/Getty Images

„Sunt cel mai fericit om din univers. Cum aş putea să nu fiu?“, declara Richard Gere după noua căsătorie. Richard Gere a fost de asemenea însurat cu supermodelul Cindy Crawford (52 de ani) în perioada 1991-1995.

Silva este originară din Spania. Tatăl ei, Ignacio Silva, este fostul vice-preşedinte al clubului de fotbal Real Madrid. În septembrie, Silva a publicat o fotografie cu Gere în vizită la Dalai Lama. Actorul este buddist de mult timp şi un prieten al liderului spiritual din Tibet. 

   

richard gere dalai lama foto getty images

Richard Gere şi Dalai Lama FOTO Guliver/Getty Images

O carieră de succes 

Richard Gere a jucat în peste 50 de filme. Unul dintre primele lui roluri principale datează din 1978, când Richard Gere a jucat în „Zile în paradis/ Days of Heaven“ de Terrence Malick. Şi-a dobândit faima mondială în 1980 cu rolul din drama „American Gigolo“, de Paul Schrader, iar apoi cu rolul din comedia romantică „Frumuşica/ Pretty Woman“, alături de Julia Roberts.

Actorul american s-a remarcat şi în alte pelicule cu succes de casă, precum „Yankeii/ Yanks“ (1979), „Ofiţer şi gentleman/ An Officer and a Gentleman“ (1982), „La răscruce între dragoste şi moarte/ Intersection“ (1994), „De bună voie şi nesilită de nimeni/ Runaway Bride“ (1999), „Toamna la New York/ Autumn in New York“ (2000), „Profeţiile Omului-Molie/ The Mothman Prophecies“ (2002).

Prestaţia actoricească din musicalul „Chicago“ (2002), în care a interpretat rolul unui avocat strălucit, alături de Renée Zellweger şi Catherine Zeta-Jones, i-a adus în 2003 Globul de Aur. Richard Gere a fost din nou nominalizat la Globul de Aur în 2013 pentru rolul din filmul „Arbitrage“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite