Revolta lui Cheloo: refuză să mai poarte „botniţă“ şi-l critică dur pe Raed Arafat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cheloo se alătură celor care nu cred „în virusul vedetă“ şi transmite un mesaj extrem de dur la adesa lui Raed Arafat. În plus, prin hastagul #refuzdebotnita, rapperul critică obligativitatea purtării măştilor în spaţiile publice închise.

Cheloo protestează împotriva măsurilor luate de autorităţi privind pandemia de coronavirus. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, membrul trupei Paraziţii spune că refuză să mai poarte mască, prin hastagul #refuzdebotnita, şi-l critică dur pe Secretarul de Stat în MAI, Raed Arafat, pentru că ar „induce panică în rândurile populaţiei“. 

„Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotniţa! Spitalele refuză să interneze pacienţi cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimişi în izolare la domiciliu, fără a fi testaţi. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă. În schimb, Arafat induce panică în rândurile populaţiei. Matematica fricii. Ţine-i înspăimântaţi şi vinde-le botniţe. O să ajungem să fim obligaţi să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat“, a scris Cheloo pe Facebook. 

El a continuat prin a anunţa şi o revoltă personală, o modalitate prin care va sfida „sistemul pervers“.

„Botniţa lui Lady Arafat mă insultă! Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abţinându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale. Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza şi alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-şi vândă produsele in supermarket sau piaţă.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie. Vă urez un Covid păcut în continuare! P.S. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morţii vor fi adunaţi din şanţuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie.“, a transmis Cheloo. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite