Cine e „cel mai sexy bărbat în viaţă“ în 2020, desemnat de revista People - FOTO

Cine e „cel mai sexy bărbat în viaţă“ în 2020, desemnat de revista People - FOTO

People a desemnat titlul de „Cel mai sexy băr bat în viaţă“ în 2020

Cunoscut pentru rolul din „Black Panther", actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat de revista People drept „cel mai sexy bărbat în viaţă“ în 2020. Este al treilea an la rând când o vedetă de culoare câştigă acest titlu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michael B. Jordan, 33 de ani, a declarat că titlul i-a dat „un sentiment bun". „Este un club din care merită să faci parte", a mărturisit el într-un interviu pentru revista People.

Jordan şi-a început cariera de actor în copilărie în emisiuni TV ca "All My Children" şi a devenit cunoscut odată cu drama socială "Fruitvale Station" (2013), scrie Agerpres.

În 2015, el jucat în sequel-ul "Rocky" "Creed", iar trei ani mai târziu l-a interpretat pe Erik Killmonger în "Black Panther".

Jordan, al cărui titlu de "cel mai mai sexy bărbat în viaţă" a fost anunţat la emisiunea TV "Jimmy Kimmel Live!", îi succede celebrului cântăreţ John Legend, care obţinuse titlul în 2019.

Actorul s-a remarcat de asemenea ca una dintre vocile care au cerut o mai mare diversitate la Hollywood. În 2018, compania sa de producţie a fost prima care a adoptat public aşa-numita "inclusion rider", clauza pe care actorii şi regizorii o pot insera în contracte pentru a determina studiourile să angajeze mai multe femei, persoane aparţinând minorităţilor sexuale, persoane cu dizabilităţi sau de alte rase.

La începutul acestui an, la apogeul protestelor "Black Lives Matter", Jordan a făcut echipă cu organizaţia non-profit Color of Change şi a lansat o iniţiativă care indică moduri concrete prin care Hollywood-ul ar putea investi în subiecte de film cu persoane de culoare şi conţinut anti-rasist.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările