Revanşa australiencei! Nicole Kidman: „Mi-am dorit să preiau controlul destinului meu“

Revanşa australiencei! Nicole Kidman: „Mi-am dorit să preiau controlul destinului meu“

A câştigat Oscarul pentru rolul din The Hours şi şi-a croit aura de actriţă talentată, dar asta a fost acum 18 ani! De atunci, Nicole a trecut printr-un declin dureros al carierei, dar şi prin suferinţe personale. Toate aceste poveşti le mărturiseşte acum, de pe culmile revenirii spectaculoase.

Nicole trăieşte perioada de aur. Australianca demon­strează că a învins barierele rigide de altădată ale Hol­lywood-ului care trecea pe tuşă femeile după o anumită vârstă. Nicole Kidman este femeia care, la 53 de ani, deţine recordurile de audienţă la HBO.

Şi este ea singură pe acest culoar, s-a luptat ea cu ea. Episodul final din 2019 al serialului Big Little Lies (care i-a adus premiile Emmy, SAG şi Globul de Aur) a fost un record - dobo­rât, acum, cu ultimul episod din miniseria The Undoing, care a strâns simultan pe platformă peste 3 milioane de telespectatori.

Vremurile s-au schimbat şi ea este printre cele care au condus schimbarea. Iar asta înseamnă că şi-a luat cariera şi în propriile mâini, fiind produ­cător executiv atât pentru Big Little Lies, cât şi pentru The Undoing.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările