Reprezentantul familiei regale care se întreba dacă fiul prinţului Harry va fi alb este susţinut de un cunoscut englez de culoare: „Şi ce dacă?”

Reprezentantul familiei regale care se întreba dacă fiul
prinţului Harry va fi alb este susţinut de un cunoscut englez de culoare: „Şi
ce dacă?”

Ducii de Sussex şi micul Archie. Foto: Profimedia

Declaraţii uimitoare ale unui cunoscut englez de culoare. Susţine membrul familiei regale despre care Meghan a declarat că-şi punea problema dacă Archie va fi alb sau nu.

Deşi declaraţiile au stârnit indignarea mondială, în condiţiile în care discriminarea este un subiect sensibil, iată că avem de-a face cu o declaraţie cel puţin interesantă.

John Barnes, fost jucător în echipa Angliei şi pentru Liverpool susţine că s-a creat o falsă panică. Bărbatul în vârstă de 57 de ani e de părere că întrebarea acestui membru regal este una legitimă. Barnes nu înţelege de unde atâta ofuscare şi explică cum orice persoană de culoare s-ar fi întrebat la fel sau oricum, nu i s-ar fi părut ceva discriminatoriu.

Dacă Archie Harrison Mountbatten Windsor are o mamă metisă, nu vine această întrebare firesc? Fostul jucător profesionist de fotbal e de părere că s-a creat mult zgomot pentru nimic.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările