Reprezentanta Mexicului este Miss Universe 2021. Cum arată câştigătoarea aleasă de un juriu format exclusiv din femei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Andrea Meza, reprezentanta Mexicului, a fost încoronată Miss Univers 2021, duminică seara în Statele Unite. Ediţia din 2020 a acestui concurs a fost anulată din cauza pandemiei.

Andrea Meza are 26 de ani şi a devenit câştigătoarea concursului de frumuseţe din acest an. A fost îmbrăcată într-o rochie roşie, strălucitoare şi a fost în finală cu fetele din Brazilia şi Peru. 

Gala s-a desfăşurat la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, un oraş din statul american Florida. Concursul a fost prezentat de actorul Mario Lopez şi de Olivia Culpo, fostă Miss Univers 2012.

Thuzar Wint Lwin, reprezentanta Myanmar, a profitat de prezenţa la competiţie şi a vorbit de lovitura de stat din ţara ei.

„Oamenii din ţara mea mor şi sunt împuşcaţi de armată în fiecare zi″⁣, a spus concurenta în videoclipul său de prezentare - difuzat înainte de finala concursului -, care a inclus fotografii ce o prezentau în timp ce participa la manifestaţii împotriva juntei militare. „Drept urmare, aş dori să îndemn pe toată lumea să vorbească despre Myanmar’’, a adăugat tânăra, conform ProTV.

Cel puţin 796 de persoane au fost ucise de forţele de ordine în Myanmar după lovitura de stat de la 1 februarie, potrivit unui ONG, iar peste 3.800 de persoane au fost arestate.

andrea meza FOTO Getty Images
andrea meza FOTO Getty Images
andrea meza FOTO Getty Images
andrea meza FOTO Getty Images
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite