Relaţia tumultuoasă dintre Frank Sinatra şi Ava Gardner, doi mari amatori de alcool, jazz şi sex

Relaţia tumultuoasă dintre Frank Sinatra şi Ava Gardner, doi mari amatori de alcool, jazz şi sex

Frank Sinatra şi Ava Gardner FOTO Profimedia

Cele două staruri s-au întâlnit la începutul anilor '40, pe platourile de filmare ale studiourilor MGM. Sinatra era deja un star, însă s-a limitat atunci doar la o admira de la distanţă pe tânăra superbă cu ochi verzi. Gardner, în schimb, l-a catalogat pe cel care-i va deveni soţ „încrezut, arogant şi copleşitor”, după cum au declarat prietenii ei ulterior.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ava şi Frank s-au întâlnit din nou în 1948 şi atunci a fost momentul în care au început să petreacă mult timp împreună. Actriţa avea numai 23 de ani, dar deja două divorţuri la activ (cu Mickey Rooney şi Artie Shaw), iar el era însurat încă din 1939, cu Nancy Barbato, care-i făcuse trei copii. Însă acest lucru nu l-a împiedicat niciodată pe Sinatra să mai calce şi strâmb.

Gardner şi Sinatra aveau multe lucruri în comun, de la jazz, până la alcool şi sex. Mai mult de-atât, aveau în comun şi un mare defect – erau amândoi nesiguri pe ei şi nu suportau să stea singuri. În primă instanţă, şi-au ascuns relaţia de public şi de presă, însă prietenii comuni ştiau deja despre idila pasională dintre ei, dar şi despre certurile lor aprinse. În ciuda neînţelegerilor, cei doi amorezi erau atraşi unul de altul ca-n prima zi.

Citeşte aici despre povestea de iubire a celor doi, plină de pasiune, dar şi drame, tentative de sinucidere şi adulter. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările